Arama sonuçlarınız

1. swiss

Avrupa'dan Türkiye'ye Ilk Defa Karavanla...

Ynt: Avrupadan Türkiyeye İlk Defa Karavanla.. Merhaba Kadriye Hanim Ercan Bey,gemi de karavanda kaliniyormu?Eger öyle bir imkan varsa cok iyi olur.Biz gecen sene Sardinya adasina gemiyle gectigimiz de gemi hareket etmeden önce herkes yukari ciksin diye anons yaptilar hatta köpegi bile arabada...

2. swiss

Ynt: Avrupadan Türkiyeye İlk Defa Karavanla.. Merhaba Kadriye Hanim,Ercan Bey,öncelikle tesekkür ederiz verdiginiz bilgiler icin bunlari not aliyoruz,Biz Zürich de yasiyoruz fazla uzak sayilmayiz :) italyadan ancodan gemiyle yunanistan üzeri gitmeyi planladik.Türkiye icinde cok yolumuz var...
  3. swiss

Ynt: Avrupadan Türkiyeye İlk Defa Karavanla.. Cok Tesekkür ederiz Hasmet bey, bizi baya bilgilendirdiniz :)klimayi köpek icin takmayi düsündüm sürekli bizimle dolasmicagi icin arabada kalinca fazla isinmasin diye ama dediginiz gibi eylül ayi pek sicak olmuyorsa gerek yok.Kapadokya da kampinge...

4. swiss

Ynt: Avrupadan Türkiyeye İlk Defa Karavanla.. Bu resimleri buraya eklemek istemedim nasil oldu anlamadim ???
  5. swiss

Ynt: Avrupadan Türkiyeye İlk Defa Karavanla.. Hasmet bey,internette kamp yerleri bulduk fakat gidip görenlerin tavsiyesi olursa daha iyi olur diye düsündük ayrica yanimizda köpek var agac olan kamp yerleri tercih ediyoruz henüz klima sorununu hal edemedik arastiriyoruz..Avrupada klimaya hic...

6. swiss

Isvicre Gezilerimiz 2014

Ynt: Isvicre Gezilerimiz 2014 Birkac Resim daha Bodensee, Schaffhausen selalesi

7. swiss

2014 Ağustos Frankfurt'tan Başlayan 2 Haftalık Karavan (motorhome) Turumuz

Ynt: 2014 Ağustos Frankfurt'tan Başlayan 2 Haftalık Karavan (motorhome) Turumuz Merhabalar Hüseyin bey ve sonja hanim Karavan konaklama yerleriyle ilgili bilgiler vermeniz cok hos bizler icin faydali tesekkürler iyi eglenceli gezmeler diliyorum size :)Bizde gectigimiz hafta sonu bodensee...
  8. swiss

Isvicre Gezilerimiz 2014

Hafta sonlari gezdigimiz ..Isvicrenin meshur gölleri Zürich, Luzern,Zug ve Lozan göllerinden görüntüler
  9. swiss

Ynt: Avrupadan Türkiyeye İlk Defa Karavanla.. Sn Drares,cok tesekkür ederiz hosbulduk..yardimlariniz icin ayrica tesekkürler Türkiyede bazi hayal kirikliklari yasayacagimiz tahmin ediyorum cok eskiden cadir tatili yaptigimiz dönemlerde hatirliyorum özelikle tuvaletlerin durumlari ic acici...

10. swiss

Ynt: Avrupadan Türkiyeye İlk Defa Karavanla.. Sayin Akdeniz45 Güzel bilgileriniz icin tesekkür erderiz.

11. swiss

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Bizde geldik MERHABALARRR Ben Esim ve köpegimiz :) Sizlerle bildiklerimizi gördüklerimizi paylasip güzel fikir alisverisi yapacagimizi umuyoruz Yasimiz 50 üstü isvicrede yasiyoruz cok yer gezdik özelikle isvicre ve göllerini karis karis gezdik...
  12. swiss

Selam Arkadaslar Ben ve esim 40 senedir isvicrede yasiyoruz,Türkiyeye her sene ucakla gidip geliyoruz.Avrupada 10 senedir karavanla cesitli ülkeleri gezdik. bu sene eylül basinda bir ay Türkiyeye karavanla gitmeye karar verdik..Isvicreden Italya Yunanistan Türkiye ye girmeyi düsünüyoruz...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri