Arama sonuçlarınız

1. wankel

Kendi Karavanını Yapanlar; Erol

Gayet güzel ve iç açıcı ferah bir araç oldu. maşallah. ellerinize sağlık.

2. wankel

Kendi Karavanını Yapanlar; Kandıralı

wc olarak porta poti diye tabir edilen portatif bir wc alıp kullanmak niyetindeyim. sabit ve yerleşik bir wc yi aracı çoğunlukla yurtiçinde kullanacağımızı ön görerek ve çocuklarımın her ikisinin de artık yetişkin olmaları sebebiyle plana dahil etmedim. ama yinde başta belirttiğim gibi portatif...
  3. wankel

Motokaravan Ruhsatta Yolcu Sayisi

an itibariyle başvurumu yaptım. emeği geçen herkese çokça teşekkür ederim. Sayın moderatöre ayrıca hürmetlerimi sunarım.

4. wankel

motokaravan olarak ruhsatımı aldım. yani TSE den veya TÜV den arka kapılarla ilgili sorun yaşanmadı.
  5. wankel

Motokaravan Ruhsatta Yolcu Sayisi

Bu konuda elimizden ne gelir acaba? Kim veya kimlere ne vazife düşüyor? Yazdıklarımı okuyunca Mesut Bey bana kızacak diye sildim.

6. wankel

ruhsatım 2+1 kişilik. seneden seneye öne ikili koltuğu muayaneye giderken takmak zorundayım. koltuklar transit custom vip in orjinal koltukları. bulmak için iki hafta internette dirsek çürütsem de sonunda bulabildim.

7. wankel

Sandık gitti ve yerine koltuk geldi. Koltuklar aracın sacı ve şasesine tij metal saplamlar ile bağlandı
  8. wankel

Yaşam bölmesinde yaptıpım ikili koltuk için hazırladığım sandığı çıkarıp yerine orjinalinde emniyet kemeri bulunan ve ayrı ayrı yarırılabilen, gerektiğinde masa halini alabilen, istenildiğinde araçtan kolayca çıkarılabilen bir koltuk düzeneğine geçtim. Koridoru 65 cm den 45 cm düşürdü ama...
  9. wankel

Ön ve arka sanrufun kapaklı halleri

10. wankel

Sanrufların camlarından ıdınan havanın yükselmesi sebebiyle kaybettiğim ısıyı kabinde tutmak için sanruflara mıknatıslı kapaklar yaptım. Malzeme dekota paneldir

11. wankel

17m³ Alternarif Ducato Projem Ile Ilgili Sorularım, Yorumlarınız...

benim de eklemek istediğim birkaç husus olacak müsadenizle; 1- kargo araçlarından mutlak surette kaçının derim. belki hafif yükler taşıyor olabilirler ama çok afedersiniz ama eşşeğe bile öyle binilmiyordur sanırım. 2- sürgülü kapıyı iptal edip yerine menteşeli bir kapı yaptırmak hiçte öyle...
  12. wankel

Kango Kanperimle Gezi Deneyimim

baştan sona okudum. gerçekten son derece samimi ve güzel bir anlatımınız var. teşekkür ederim. cesaret verici ve şevklendirici bir konu oldu.

13. wankel

başta benim de köşeleri yuvarlatma gibi düşüncelerim oldu. başarabilsem gerçekten gayette güzel olurdu ama mutfak kenarlarını yuvarlatınca tezgah üzerinden mobilya yüzüne su gelmesini engelleyecek alüminyum seti takma imkanım olmayacaktı. daha doğrusu yuvarlak kenarlara uyan ve tezgahtan su...
  14. wankel

Kendi Karavanını Yapanlar; Erol

abi fotolarda görünen atölye sizin mi acaba?
  15. wankel

bahsettiğiniz şekilde daha eziyetli olmaz mı?

16. wankel

Karavanımızı Sonunda Tamamladık

ellerinize sağlık. maşallah.
  17. wankel

Karavanı Aldık Ocak 2019 Türkiyede.

bu BE ehliyeti almak yerine direk E sınıfı ehliyet alsak karayolundaki neredeyse tüm araçları kullanabilir bir ehliyet sahibi olsak daha mantıklı olmaz mı?
  18. wankel

Şümdilik bu kadar diyelim

19. wankel

Ocak çevre yalıtımı işleri
  20. wankel

Banyo duvarlarına pvc kaplama işleri

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri