Arama sonuçlarınız

1. EOMAR

2.8Turbo HİLUX-87model ilgilenenlere

Ynt: 2.8Turbo HİLUX-87model ilgilenenlere SATMAKTAN VAZGECTİM :) DEFENDER SÜRÜNCE ANLADIM NEDEMEK İSTEDİĞİNİZİ, KIZMASIN DEFENDERCİLER AMA BEN ARABAMDAN ÇOOOOK MEMNUNUM...

2. EOMAR

Ynt: 2.8Turbo HİLUX-87model ilgilenenlere konu kapanmıştır...
  3. EOMAR

Ynt: 2.8Turbo HİLUX ilgilenenlere BU ARADA DEFENDER TAKASLARINADA AÇIĞIIM...

4. EOMAR

KASADA BİRAZ ÇÜRÜKLERİ VAR KABUL AMA SATMA SEBEBİM DEFENDER ALMAKTIR MOTORUNDA HİÇBİR SORUN YOKTUR RANCHO RS9000 AMORTİSÖRLER ,1 YILLIK MAXXIS LASTİKLER VE DAHA ÜSTÜNDE NE GÖRÜYOSANIZ DAHA NEDİMKİİ... HAYDİ HAYIRLI SATIŞLAR : )...
  5. EOMAR

Toyota Hilux 4x4 Arıyorum

Ynt: Toyota Hilux 4x4 Arıyorum http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-hilux-552-000-km-de-1987-model-toyota-hilux-2-8-turbo-dizel-37253604/detay kasa kısmında ufak tefek cürümeler var bunlar sorun olmas umarım işten güçten dolayı uğraşamadım ben, resimlerim bi ara. ön...

6. EOMAR

Toyota Hilux 4x4 Arıyorum

Ynt: Toyota Hilux 4x4 Arıyorum 87 MODEL 2.8 TD HILUX'UM VAR İLGİLENİRSENİZ. SATMA SEBEBİM; BİR DEFENDER ALMAK İSTİYORUM.

7. EOMAR

Satılık Defender 1990 TD - HD

Ynt: Satılık Defender 1990 TD - HD Özelden telefon numaranızı mesaj atabilir misiniz. Önümüzdeki bir iki gün içinde Ankarada olacağım görüşmek isterim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri