Arama sonuçlarınız

1. serkocj

Pajero 2.8 Tdi 94 Model Iki Çekere Geçmiyor Yardım

dostum sorunu çözdünmü?

2. serkocj

Grand Cherokee 5.2 Yardım

Ynt: Grand Cherokee 5.2 Yardım dostum araba çok güzeldi ama satıldı:)
  3. serkocj

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu HOŞGELDİNİZ

4. serkocj

'98 Model 3,5 24v Pajero Kullanma Klavuzu İçin Yardım

Ynt: '98 Model 3,5 24v Pajero Kullanma Klavuzu İçin Yardım BEYEFENDİ EĞER HALA BULAMADI İSENİZ,BENDE VAR.AMA KİTAPCIK ŞEKLİNDE.İSTERSENİZ FOTOKOPİSİNİ GÖNDERİRİM.
  5. serkocj

2. El Pajero Yardım Lütfen....

KIYMETLİ PAJEROCU ARKADAŞLARIM.. 98-99 3.5 V6 UZUN ŞASE ALMAK İSTİYORUM.DAHA ÖNCE ALDIK BİNDİK TADI DAMAĞIMIZDA KALDI.KISMET OLURSA BİR TANE DAHA ALICAZ ŞİMDİ.ÖNCELİKLE SİZLERDEN SATACAK OLAN VARSA TABİKİ GÖRÜŞMEK İSTERİM.BEN SAHİBİNDEN 'DE 2 ADET BULDUM.AŞKIN JEEP'TE ARAÇLAR HAKKINDA BİLGİSİ...

6. serkocj

Çorum'dan Herkese Merhaba

Ynt: Çorum'dan Herkese Merhaba Merhaba hocam.tabor aldık bizde.1000tl ye.teşekkürler.

7. serkocj

Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 (SATILMIŞTIR)

Ynt: Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 (SATILMIŞTIR) adil bey aracınız satıldımı?
  8. serkocj

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba ben Serkan Çorumdan. Off road,motosiklet,doğa sporlarına meraklıyım.uzun süre cj serisi kullandım.Şimdi bir bmw r1100gs'im var.Nasip olursa birde 4*4'üm olacak yakında.
  9. serkocj

Kısa veya Uzun Vitara mı Yoksa Kısa Pajero mu?

Ynt: Kısa veya Uzun Vitara mı Yoksa Kısa Pajero mu? Tamamen katılıyorum.2.0v6 vitara çok uygun bir araç bencede.Ayrıca uzun yol içinde çok kullanışlı olacağını sanıyorum.

10. serkocj

Aracımın İşleri de Ben de Bittik. Yorumları Bekliyorum

Ynt: Aracımın İşleri de Ben de Bittik. Yorumları Bekliyorum ÇOK GÜZEL OLMUŞ GÜLE GÜLE KULLANIN

11. serkocj

Ynt: Çorum'dan Herkese Merhaba Kerim Bey,ilginize çok teşekkür ederim. cruse control sisteminin tam olarak nasıl çalıştığını biliyorum fakat benim esasında sormak istediğim kronik bir arızamıdır onu öğrenmek istemiştim. Birde Kerim bey, sizde pajero kullanıcısı iseniz bildiğiniz kronik sorunlar...
  12. serkocj

ARKADAŞLAR ÇORUMDAN HEPİNİZE MERHABA DİYORUM ÖNCELLİKLE. İSMİM SERKAN ÇORUMDA YAŞIYORUM.5YILDIR HONDA'DA .ÇALIŞIYORUM.DAHA ÖNCE OPELDE 6 YIL ÇALIŞTIM. SİZ DEĞERLİ FORUM ARKADAŞLARINDA RİCAM; 1-ARAÇ İÇİN MT LASTİK TAVSİYENİZ NE OLUR? 2-CRUSE CONTROL ÇALIŞMIYOR NEDENDİR ACEP? 3-AKÜ KAÇ AMPER...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri