Arama sonuçlarınız

1. G

Havaalani Ekipman Gecisi Acil Yardim

Herkeze merhaba 6 eylul likya yoluna koyuluyoruz ama ulasamadigim en buyuk sorunum ekipmanlarim havalimanindan gecebilecekmi bir adet baltam bir adet cok amacli caki bir adet caki ne yapmam gerekli yardimci olursaniz sevinirim simdiden tesekur ederim

2. G

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) tolga 28 yaşındayım İstanbul/Ataşehirde oturuyorum, kayış dağında catering firması işletiyorum. Ferhatpaşa yetpa işmerkezinde gördüğüm bir Defenderla başladı bu tutkum . Ataşehirdeki off roadcu arkadaşlarla tanışmak isterim.
  3. G

kayışdağı- hafif offroad gezimiz (09.09.2012)

Ynt: kayışdağı- hafif offroad gezimiz (09.09.2012) arkadaşlar bende ataşehirde oturuyorum eğer yine kayışdağına yolunuz duserse bende misafir olmak isterim

4. G

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri takip
  5. G

nivacı arkadaşlar yardım

Ynt: nivacı arkadaşlar yardım şahsına özel birşey değil :D ben uzun zaman araştırdıktan sonra 4 araç aklıma yatmışdı bu arabalardan biride senin birazda arkadaşın yorumları ve masraftan bahsetmişdin ilanda o da benim gözümü korkuttu daha başka masraf cıkarmı gibisinden bakarsın kısmet burda...

6. G

nivacı arkadaşlar yardım

Ynt: nivacı arkadaşlar yardım ttogan verdiğinbilgiler için teşekkür ederim siyah renkde olanı eledim beyaz benim için 1. sıradaydı birde bu arç için sorulması gereken özel soru varmı krıtık önem taşıyan dikkat etmem gereken ve niva ile doğru karar vermişim söylediğiniz kadarıyla

7. G

nivacı arkadaşlar yardım

Herkese merhaba ilk önce şunu anlatmak isterim yılardır yapmak istediğim ama bir türlü nasip olmayan bu off road sevdama başlamak istiyorum. Bunun için uzun suredir cj ve nivanın arasında karar kılmaya çalışıyordum cj lerden uzak durmaya karar verdim soğumamın nedeni onların bayağ karışık olması...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri