Arama sonuçlarınız

1. O

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? Benide ekleyin abi, Wagoneer ama ZJ işte iki yıldırda kullanıyorum... 1993 Grand Wagoneer 5.2 V8 / Ankara / Ozan Yıldız Saygılar...

2. O

Grand Cherokee 5.2 V8 (Model 95)

Ynt: Grand Cherokee 5.2 V8 (Model 95) Ben bunu geçen sene kullandım, 2 değişimde bir dediler, ikinci değişime 1000 km kaldı, yine kullanıcam sanırım, o zamana kadar arabayı değiştirmezsem tabi..Gayet güzel, titreşim ve ses azalıyor, çekiş zaten bomba, pek artmadı galiba...hararet konusuna...
  3. O

Jeep Grand Cherokee 4.7 Oto Gazla Yakıt Sarfiyatı Nedir?

Ynt: Jeep Grand Cherokee 4.7 Oto Gazla Yakıt Sarfiyatı Nedir? Selam, yaklaşık 2 yıldır ZJ kullanıyorum, Grand Wagoneer 1993 model...Aldıktan hemen sonra Teleflex GFI LPG dönüşümü yaptım, çok memnunum, şu andaki fiyatlarla (1,47) kilometrede şehir içinde 0,3-0,35, şehirler arasında ise...

4. O

Japonya - II

Ynt: Japonya - II Selam Arkadaşlar! Yaklaşık 2 Hafta süren Japonya seyahatim bitti. Önceki yazdıklarımdan farklı olarak ülkede fazla bi değişikik olmamış, sadece doların düşmesi ile hayat biraz ucuzlamış :) sıfır enflasyon bu olmalı...Bu sefer Tokyo-Okayama-Osaka şehirlerinde bol bol vakit...
  5. O

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir.com Korteji (2007)

Abi selamlar! Henüz tanışmadık ama bir şey sormak istiyorum... Wagoneer genelde sorun çıkaran bir araçmı bu tür aktivitelerde? Zira benimde '93 model bir grand wagoneerim var, geçtiğmiz hafta sonu haymana-polatlı-konya sınırında Gökdağ'a çıktım, sonrasında polatlıda Çal Dağına (polatlı'nın inler...

6. O

Japonya - II

Ynt: Japonya - II Japonya'ya girme konusunda ben hiç sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar...Vize yok zaten, uçakta doldurduğunuz formları gümrükte teslim ediyorsunuz...Ben hiç sıkıntı yaşamadım, 25'ten fazla gitmiş arkadaşlarım var Japonya'ya, onlardanda girişte sadece bir tanesi bir kez sorun...

7. O

Japonya - II

Ynt: Japonya - II E tabi şimdi Japonyaya kadar gigtmişken burger king'te yemek yerseniz sanırım 10-15$ kadar ödersiniz..Bahsettiğim Japon restoranlarındaki yada bolca bulabileceğiniz İtalyan restoranlarındaki fiyatlar...Bide yanında sake içebileceğiniz yemekler :) Diğer yerlerde 2000-2500 Yen...
  8. O

Işıklar Diyarı Çin

Ynt: Işıklar Diyarı Çin Sanırım geçen sene Kanton uarına gittiniz... (perkanedeci cenneti :) ) Aynı dönemde bende Metal Working China ve EnergyAsia fuarları için Pekin ve Shanghai'e gitmiştim...İnanılmaz zorlukla vize vermeleri (dopdolu pasaportumolmasına rağmen) ilginç...Kanton fuarı...
  9. O

Japonya - I

Ynt: Japonya - I O şirin ilimiz Ordunun Fatsa ilçesinden 5.000 kişi olduğuna, Narita hava alanında bir Fatsalı ile tanışıncaya kadar inanmamıştım! Fatsa'nın nüfusu kaç ya! Hemen hepsi Nagoyada "Yıkım" işi ile uğraşıyormuş. Bir kısmıda fabrikalarda kaçak çalşıyormuş. yaklaşık 250.000 yen (2.400...

10. O

Japonya - II

Ynt: Japonya - II Ben bir kaç kez gittim, pahalılık konusunda sanırım korkmakta haklısın...Tokyo,Kyoto ve Osakada bulundum...Gerçekten pahalı bir şehir.Standart olarak günlük ortalama 250 USD harcıyorsun. otel yaklaşık 100 usd civarında oluyor(4 yıldızlılar) ve her yemek yaklaşık 50 USD...

11. O

Öğrenci Evleri

Ynt: Öğrenci Evleri Öğrenci evlerinde her halt olurda, 98 senesinde PAU'da okuyanlar bilir, evi tamamen yakan bi biz vardık. Tarihe geçtik yani... Ocakta kaynayan çay kızaran sosisin yağına sıçrayınca alev almış, çatı katı olduğundan tavana sıçramış ve yavaş yavaş yanmış çatı çaktırmadan... Ev...
  12. O

Jeep Grand Cherokee 4.7 Oto Gazla Yakıt Sarfiyatı Nedir?

Selam Dostum! Aracın kaç model bilmiyorum ama benimki 93 model wagoneer.(5,2lt-V8) LPG ile şehir içi dışı karışık, ve şehir dışında anormal gazlamak koşuluyla 285 YKR yakıyor..Gazı aldığın yere göre değişiyor.Ben hep aynı marka kullanıyorum ve şimdilik memnunum..

13. O

Cevaplarınız İçin Teşekkürler! Hill Holder : yokuşlarda vites ileri konumundayken geriye kaçmayı engelliyor. Bu aralar benimki biraz kaçırıyor da, benzer sorun var mı diye sormuştum. Ama sanırım bir şanzumancı ile görüşmekte fayda var. (bi makina mühendisi olmama rağmen kendim başa çıkamadım:)...
  14. O

Selam dostum! Bende bu sitede yeniyim ve benimde 93 model bir 5.2 V8 Grand Wagoneer'im var. Çıkma müzik sistemi bende aradım ve ankarada bi oto radyocusu bulabilceğini söyledi. CD'li olanında genellikle anfide oluyor, ben bi tane buldum ama anfisiz satmadı eleman. Bana sadece CD player lazımdı...
  15. O

Jeep Grand Cherokee Ltd Yardım

Ynt: Jeep Grand Cherokee Ltd Yardım selam arkadaşlar... ben foruma yeni katıldım, offroad ve av merakım var. bu arada bir 93 model 5,2 grand wagoneer(zj) aldım.. lpg ile şu anda yaklaşık 450kuruş yakıyor..acaba bi anormallik mi var? bilgilendirirseniz sevinirim.. (LPG sıralı sistem TELEFLEX...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri