Arama sonuçlarınız

1. Alfonse

Discovery 2 Çift Akü Sistemi

Qwertggf,.,, GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Alfonse

Discovery 2 Çift Akü Sistemi

Big3: Kablo ne kadar kalın olursa ve içindeki telin bakır oranı ne kadar yüksek olursa (kalite) üzerinden o kadar kolay amper geçirir. Eğer amperi iyi taşımayan kablo kullanırsak taşınamayan akım kabloda ve bağlantı uçlarında ısı olarak açığa çıkar... Kablo uçlarınıda gene çok bakırlı kaliteli...
  3. Alfonse

Diagnostic Cihazlar

Takip :) GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Alfonse

Mt Lastiğe Kanal Açmak

Beyin iyidir abi :) GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. Alfonse

Ankara ve Cevresinde Offroad Organizasyonu

Bu aralar facebooka mesafeliyim, çocuk gibi davranıor bazen :) Ama bi kapıdan bakip eklerim, Selamlar... GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. Alfonse

Ankara ve Cevresinde Offroad Organizasyonu

Ne güzel gezmişsiniz... Tebrikler... Karda şahaneymiş... Kia'nın std haliyle diğer araçlarlarla birlikte etap tamamlamasıda manidar olmuş. Bravo... GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Alfonse

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Beyaz Toros'tan başka Reno modelleride üretildi :) 25-9-2011 Ayaş Ilıca 3 - Dailymotion video 25-9-2011 Ayaş Ilıca 4 - Dailymotion video GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Alfonse

@AmirGanjavi Amiiirrr, Lastik mi buuu... Çek çek bitmedi :) :) DSCF9011 - Dailymotion video GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Alfonse

Ankara'nın Bilinmeyen Yönleri

Yavuz abi çok teşekkürler... Bir kısmını biliyordum, bir kısmının farkındaydım ama aralarında bu detaylarla bu kadar bağ olduğunu farketmemiştim... Çok Yaşa... "NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE" GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. Alfonse

Defender Hirolik Direksiyon Kutusu Setttt 1100 Tl

:) :) :) takip :) :) :) GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. Alfonse

Çift Akü

Eger iki akuyu basit olarak birbirine artilar artiya eksiler eksiye olarak Ve Salteri sadece bir akuden cikan kabloya baglarsaniz Salter acik oldugunda iki akude aktif olacaktir. Biri bos biri dolu iki aku sarj dinamosunada akulerede zarar verir, önceki mesajlarda da de yazilmis... Di mi...
  12. Alfonse

Çift Akü

Yavuç abinin link verdiği sistem çok iyi ama daha basit, ucuz ama kullanırken takip etmeniz gereken az zahmetli bir yol daha var... Oncelikle iki akuyu devamli olarak parallel baglarsaniz akulerdede srj dinamosundada kisa ve/veya uzun vadede sorun olur... Ana akunun artisinin onune mars...

13. Alfonse

ha Hüseyin abi, unutmuşum yazmayı :) :) ben de köy özledim, motor özledim :) (Hamdi abi veya Amir şimdi çakar malum fotoyu buraya ;) ) GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. Alfonse

Xj 4 Lo Mod Problem!!!

Kolu aşağıda aktarma kutusuna bağlayan yerde ufak bi burç var... Eskimiştir, kırılmştır, yerinden çıkmıştır v.s. büyük ihtimal... Kolunda ayarı kaçmıştır bi ihtimal. İçerden bakılınca yerine oturmuş gözükür ama aşağıda oturtmamıştır sistemi. "Eğer sorun buysa" ; Jeep bilen veya kafasını...
  15. Alfonse

Xj 4 Lo Mod Problem!!!

K

16. Alfonse

Hüseyin abicim değişen bişey yoktur... İblis aynı iblisliktedir. Orayı da burayı da karıştırıp, dostları birbirine düşürmek için oynar ha oynar, işi budur zaten, işini de iyi yapar... Nifak sokar gene mazallah... Senin gibi iyiler zaten hep iyiydiler, hiç değişmediler zaten... Koşullardaki...
  17. Alfonse

Mt Lastiğe Kanal Açmak

Yavuz abi mangalda eti çift mühürleyince de öyle çizgiler olur. Di mi? :) GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. Alfonse

Mt Lastiğe Kanal Açmak

Hüseyin abi çok uğraşmıssn, iyide etmişsin, enerjin oldukça bu işin mutfağı çok keyifli zaten... 'Eskiyince kaldır at, bas parayı al yenisini' zenginler klubünün tatsız tutsuz halt yemesi zaten, alın terinin değerini bilmeyen liboşun işi... Eline sağlık. Çok derin değilse hacamatlar :) dediğin...

19. Alfonse

President cb hakkında yardımınıza ihtiyacim var

Gene bir yil sonra size cevap veriyorum :) Evet, galiba... :) pardon :) selamlar... GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. Alfonse

Adana'dan Selamlar :)

Yillardir mt dir offroaddir uzak kaldim... Eskiden bayagi arastirirdim v.s. Unuttum hangi markada ne var ne yok... Bulunur biseyler elbet... Sonucta pro lastige ihtiyac yok duster icin... Tesekkurler... Iyi eglenceler :) GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR