Arama sonuçlarınız

1. Alfonse

Ankara Ve Çevresi Off Road Rotaları

:) mikilok :) yazacaktım aslında :) GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Alfonse

CB Telsiz Balkon Anteni Konusunda Yardım

Gorselleri ve linkleri tazelermisiniz lutfen... Acilmiyorlar... GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. Alfonse

Amatör Band Telsizlerde , Olmazsa Olmaz Özellikler...

Selamlar, Anteninizi çatıya kurabilmişsiniz, şanslısınız... Benim bu balkon dışında alternatifim yok... Pc power supplyımda yok :) Swr metrem var.. Yukarda bina durumumu v.s. hepsini yazmıştım... Swr butün alternatifleri denedigimde 1.2 ila 1.5 arasında, bu iyi bir değer diye biliyorum... Anten...

4. Alfonse

Job antenim kisa devre degil... Celik antenim ise kisa devre loop anten... Graund planenin ikisindede ihtiyac oldugunu ogrendim... Oysaki loop antende graund planein gerekmedigini zannediyordum... Efe Dayı kod ile gorustugumde graund plane den balkon demirlerine ayrica bir sase kablosu cekersem...
  5. Alfonse

Yukarda bahsettiğim koşullarda istasyonumu kurdum... Araştırmalarımda antenilerin altına graund plane gerktiğini ögRendim. Şase konusunuda anladım sayılır... Bahsettigim konumdan tam acik goremedigim kecioren ve etlik gorusmelerim oldu... Aradaki mesafemi sehiriçi yaklaşık 7,8 km... Bahsettigim...

6. Alfonse

Reha bey çok teşekkur ederim cevap nezaketiniz için... Selamlar, Saygılar... GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Alfonse

Satılık Cb Telsız (takım)

Fotograflardaki anten ceyrk dalga cati antenin degil dimi... Mobil anten miknatisli degil dimi? Odami ceyrek dalga? Cati anteni gorseli ve ev trafosunun teknik bilgisi ile gorselleri varmi acaba... GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Alfonse

2011 Actyon Sports Vinç Uygulaması

Valla ankarada o dediginizi bulmak zor... Siz ankarada misiniz? GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Alfonse

Benim bildiğim wiciloc diye bi uygulama var akıllı cihazlar için... Rotalarınızı kaydebilir, rota takibi yapabilir ve rotanızı isterseniz paylasabilirsiniz... Baska uyulamalarda var tabiki ama en yaygini su an bu diye biliyorum... Ayrica baskalarinin gectigi rotalarida inceleyip...

10. Alfonse

Zj Grand Cheerokeler Neden Saga Dogru 1 Kac Cm Daha Dusuk

Hiç merak etmeyin... Yükü kaymış gemi gibi :) abartılı bi yatıklık yoksa hiç mi hiç òyle şeylere bakmıyorlar... GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. Alfonse

Ankara Duy Sesimizi - Biz Geliyoruz !!! :))) 15 Mart 2014

(Gerçi iki yıl olmuş ama... :) Bende yıllardır takip edemiyordum, yeni gördüm ;( ) Ankara maşşallah bi ilgilenmiş bi ilgilenmiş konuyla gırla gidiyor :( Ondan sonra Ankara şikayet ediyor etkinlik yok diye... Bu çelişki hep böyle oldu, maalesef böylede devam edecek gibi... Ben Ankara'dan...
  12. Alfonse

Gezenbilir; Geleneksel Kış Kampı Bolu (27-28 Şubat 2016)

İstanbul'da Ankara'ya nazaran daha çok ekip ve seçenek var... Şanslısınız... Mobil based gezimi, trekmi, kampmı gibi tarzınıza ve koşullarınıza uygun gruplara inteneti araştırdığınızda kolayca ulaşabilirsiniz. Çoğun forum veya blogları var... Ama en yoğun bilgileri gezenbilirden bulabilirsiniz...

13. Alfonse

Görseller için yeniden teşekkürler... Keşke dağılma olmasaymış... Neyse, bişey olmaz :) yeterki gönüller temiz olsun, bir olsun di mi? :)
  14. Alfonse

Çok teşekkür ederim... Umarım katılabilirim... Şimdiden lakerdayı yutmuş kadar oldum :) :) Aklıma geldi, yıllar öncesinden sizin için, sizin fotoğrafınızdan Sezen Aksu eşliğinde bi video var bende :) :) tekerlekler dönüyor, gidiyorum bu şehirden, ayaklarım geri geri :) GT-P7500 cihazımdan...
  15. Alfonse

Size yillardir feslegenli raki sozum var ;) unutmadim :) GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. Alfonse

Zj Grand Cheerokeler Neden Saga Dogru 1 Kac Cm Daha Dusuk

Biyerde bi yükseltme muhabbeti yapıyorduk... Aklıma geldi[emoji312] [emoji2] Helezonların üstlerinde orjinal takoz gibi lastikler var... Yani orjinal helezon ile şase arasında... Sağ taraftaki yirtilmis, eskimis, ezilmiş, düşmüş olabilir... Ama ne den hep sağ taraf? ?.?? GT-P7500 cihazımdan...
  17. Alfonse

Hayırlıysa düşsün [emoji12] [emoji443] [emoji450] [emoji444] [emoji445] GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. Alfonse

Hayırlı olsun, kazasız belasız keyifli günlerde kullan İnşallah... Bende dönmeyince sen bana, heralde bi gelişme oldu diye tahmin etmiştim... Selamlar... GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. Alfonse

Vaay Ömer abicim, Selamlar... Sendemi ordaydın, iyi etmişsin abi [emoji122] [emoji3] Çok güzel görseller, Teşekkürler... Selamlar... GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. Alfonse

Geçen seneki gibi değilmiş, çok kar yokmuş anlaşılan kamp alanında. Duyuru dışında konusu açıldımı acaba? Teşekkürler... GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri