Arama sonuçlarınız

1. Alfonse

Türkar 4x4 Karavan %100 Yerli Üretim Bence Deneyin...

Pda ile yazyrum. Tapatalkta iyi calismiyor. Yazi bozuk oldu. Pardon... Yuk tasicam desen, kasa kucuk ve yuksek, olmaz... Offroad yapcam desen alti musait degil, olmaz... Camper yapicam desen, dag basinda bozulur diye korkarsin, zaten resmi yapisimotokaravana uygun degildir... Insan tasicam...

2. Alfonse

Türkar 4x4 Karavan %100 Yerli Üretim Bence Deneyin...

Bu aracin ilk resimlerini gordugumde hilkat garibesi urettigimizi dusunup uzulmustum... aslini gordugumde fikrim degisti, gorunusunu begendim... musade istedim biraz inceledim.. Cogu noktasi 50nc denilen 6500 kg lik eski nesil kamyonlarla ayni, uzuldum.. Daha iyisi olabilirdi... Modernize...
  3. Alfonse

Olumsuzluklar Bitmiyor; Soyut Karavan

Nete soyut karavan yaziyorsunuz... Soykar morkar felan fisman cikiyor... Hilkat garibeside resimler... Ticaretin bu kadar zor oldugu donemde bu yanlislara bu kadar uzun yillar nasil ayakta kaliyorlar inanmak guc...

4. Alfonse

L200 Intense ve Instyle arasındaki teknolojik farklılıklar nelerdir?

HImmmmm... Demek intensete atsc li oabiliyor... Amma karisik bu l200 donanimlari... Karisik kurusuk gOndermisler turkiyeye, ne varsa oyle satmislar...
  5. Alfonse

Ankara Ve Çevresi Off Road Rotaları

Bos mesajdir, silinebilir digerlerininde icini bosalttim, maalesef kendim silemedim. Konu disina ciktigimiz icin pardon eren... Bu dahil bildiriyorum sildirecegim... @matchplus en ustteki sorunla ilgili konu ac derimm... Yazdiklarimi Yedkledim eklerim oraya... Sende sil bence yazdiklarini...

6. Alfonse

96 Zj Kalorifer Isı Tmyor

Evet biraz riskli... Hortum felanda patlayabilir... Ama olsun bence bu riski almaya deger. Kalorifer calissin diye degil ama... Sonucta yasli araclar bunlar ve hortumlar periyodik olarak degismiyor. Ne zman nerede ne yapacagi belli olmaz... Sistemin zayif yeri ogrenilmis olur.... Dag basinda...

7. Alfonse

Grand Cherokee Wj Ön Tampon Gizli Vınc.

Yok ondan demedim, soru vardi cevap gelmemis merak ettim? GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Alfonse

Türkiye'nin En Iyi F/p Offroad Araçı Korando Kj 2.9 Td Veya 3.2 In Dir

Korandonun camurluk ic buyuklugunu, yatak olan koltuk muhabbetini bi de motorunu begendim ama... Cummins gibi ses cikiyor makinadan. Ne yaptiniz yaf buna :) GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Alfonse

Türkiye'nin En Iyi F/p Offroad Araçı Korando Kj 2.9 Td Veya 3.2 In Dir

Haklısınız. Aynen dediğiniz gibi. Jeepler bisiklettir. Offroad yapamaz, arazide gezer :) GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. Alfonse

Offset Değerleri

Jantlarin icinde yazar et degerleri... bazen zor bulunur ama yazar cok uyduruk marka olmadikca... Size bi jant terimi daha soyleyim... Eskiden bu tayfa offset kelimesini bilmezken -et liye "gömük jant" derdi... Arti offsetliyede "çıkarlak" :) Offsetli veya offsetsiz demekte yanlis... Eksi...

11. Alfonse

Amatör Band Telsizlerde , Olmazsa Olmaz Özellikler...

Buldum yaziyi... Radyoamatorleri.com da degil turkeyforum daymis... Tx rx konusundada galiba yanlis hatirlamisim... Faydali olacagi kanisindayim... Ilgili yazi budur; "...birde bilgisayar pover supplyi ile yaptığım denemelerde bu şese bende şahit oldum kullanılıyor ama tad vermiyor birde power...
  12. Alfonse

Amatör Band Telsizlerde , Olmazsa Olmaz Özellikler...

Swr'leriniz cok guzel bence... Bazi kaynaklar 1.5 alti iyidir diyor, bazilari 2 nin alti... Ama 2 ustunun zarar verme ihtimali cok fazla biliyorsunuz... Gece ev ahalisi uyuyunca montaj yapmistim... Balkon camlarini gurultu yapmasin diye acmamistim... Oylede kaldi... Dogrudur, balkonun kosesinin...

13. Alfonse

Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5

Gule gule kullan umut... GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. Alfonse

Zj Grand Cheerokeler Neden Saga Dogru 1 Kac Cm Daha Dusuk

Dediğiniz gibi olsun... Sizi mi kırıcaz? :) :) Selamlar... GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. Alfonse

96 Zj Kalorifer Isı Tmyor

Birde makinası var... Pompalayarak basınç veriyor sisteme... Açılıyor... Tabi başka zayıf lamış yerlerde açılıyor :) GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. Alfonse

Grand Cherokee Wj Ön Tampon Gizli Vınc.

Vinç konusu ne oldu? GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. Alfonse

Tamirciden Kovuldum :(

Sizin yanınızda parçacıyı ararlar. Telefonunda hoparlörünü açarlarki sizde duyun fiyatı ustayla ilgili aklınıza bişey gelmesin diye... Akıllarınca dürüstlük gösterisi yaparlar... İnanmayın... Hepsi yüzde alıyor parçacıdan... Adet olmuş... Birbirleriyle yüzdeci diye daş...@k geçerler... Ustaya bi...
  18. Alfonse

Tamirciden Kovuldum :(

Bana özelden yazmıştınız bunu... Çok uzun zmanlar foruma vakit ayıramadığım oluyor. Çok geç gördüm, çok geç cevapladım mesajınızı... Özür içeren öm göndrmiştim. Okudunuz mu bilmiyorum... Burayada belirtmek istedim. Pardon... GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. Alfonse

Offset Değerleri

Yarım offset diye birşey yok... Halk dili, snayi dili o... Offset değeri ET dir... Eksi et jantın düşey merkezinin bijonlarin poryaya bastığı yerden dışa doğru uzaklaştığı manasına gelir... Mesala -55ET bu mesafenin 55mm olduğunu soyler... Mesala kamyonların arka dıştaki jantları eksi et...
  20. Alfonse

Ankara Ve Çevresi Off Road Rotaları

Ben tam olarak sizi dusunerek yazmamistim... Farketmistim gerci bolgu incelerken, unutmusum... Bazen bende offroad rotalarina bakiyorum.. Ekleniyor rotalar bayağı... Ben tesekkur ederim... GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri