Arama sonuçlarınız

1. Alfonse

Diagnostic Cihazlar

@sakyuz Bu videoarını paylaştığınız youtube Schrodingers Box'a abone oldum... Şahane videolar varmış... Çok teşekkürler... GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Alfonse

Defender Arıza Hk Yardım!

Galiba "death wobble" denilen şey oluyor... Defendarı iyi bilmem ama rot amörtisörü eskirse felan bu olur... Çıkan kopan bişey yoksa rot amortiSörünü değiştirimce düzelecektir... GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. Alfonse

Diagnostic Cihazlar

Oksijen sensörünün arızasını deiagnoz etme videosuda var nette... Var oğlu var yani :) O da ingilizce... Sensoru sokuyoryorsunuz, her sonsorde farkli sayida kablo cikisi var. Dogru kablolara multimetre bağlıyorsunuz ve sensör ucunu ateşle felan ısıtmaya başlıyorsunuz. Kizardığında 1volta yakın...

4. Alfonse

Diagnostic Cihazlar

Yavuz abicim, Müsadenle... GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. Alfonse

Diagnostic Cihazlar

Sonuçta, arıza kodlarını görebilmemiz güzel... Bu cihazlarla map (emme manifoldu basınç sensörü) basıncından, şanzman yağı ısısına varıncaya kadar değerleri her zaman görebilmemizde güzel... Ama yorumlayabilmek lazım bu verileri... Gened seviyorum bu cihazları, bazı ortamlara muhtaçlıklarımız...

6. Alfonse

Diagnostic Cihazlar

Isi bilmeyen ustalar, ingilzcede bilmiyorlar, ariza kodunun yaninaki cumlede oxsijen sensor kelimesni gorunce zart diye o2 sensoru degistiriyor. Oysaki ariza o2 sensorunde degil. cikan gazi o2 sensor koklar. cikan gazdaki o2 yogunlugu ile sensorun arkasimdaki kablolarin oldugu yerdeki delikten...

7. Alfonse

O Araç Bu Karavanı Çeker Mi? Sorusuna Yanıt :)

Bencede... GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Alfonse

Çift Akü

Benim düşündüğüm, kısa süre demo uygulayıp şaltersiz çalıştırdığım, kaba çizimini paylaştığım iki akü sistemini hatalı bulmadınız anladığım kadarıyla... Fakat, sistemde yüksek amper şalteri bir röle v.s. ye bağlamıyoruz. Üzerinden devamlı akım geçecek. Yuksek amper taşıyabilecek kapasitede...
  9. Alfonse

2001 Disco 4.0 V8 Yazılım Uygulaması

Burası şahanedir... Gezenbilir paylaşımları akılda bilgide keyifte tavan yapar... Profilinize bakmıştım. İlk payaşımda bulunduğunuz konu bu anladığım kadarıyla. Gezenbilir'e hoşgeldiniz... Ben uzun zamandır online olmuyorum. Sitede bi adet vardı eskiden, devam eder mi bilmem.Yeni üyelerden...

10. Alfonse

Bobin niye degisiyor, anlamadim? Ateşleme sorunu mu vardi? fan termigi niye degisecek, umarim paller hûdûbât oldugu icin fanda degismez. Conta icin niye motor komple indi, niye rektefiye gordu anlamadim. 150000km kitaptaki bakimda rektefiye mi var? Land prensibi mi? "On apprx every 100.000miles...

11. Alfonse

Selamlar, Türkiye'de esnafın karşına hep sizin gibi müşteriler çıksa ne vergi dert olur, ne de geçim zorluğu... Kolay gelsin... Güle güle kullanın... GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. Alfonse

Bir Jeep'cinin Land Cruiser VX80 Günlüğü

Cok guzel... Keyfniz bol olsun...

13. Alfonse

Ben çok keyif aldım sinus v.s. Anlatımınızdan... Ders almak v.s. gibi derseniz önceikle kendinize hata yapmış olursunuz. İkinci olarak ta benim gibi keyif ve bilgi alanarıda mahrum bırakmış olirsunuz tarzınızdan... Sin cos tan, bunlarin bana öğretildiği zamanlarda vasat bi öğrenciydim...
  14. Alfonse

Ek bilgi vereym: Arac alirken incelerken v.s. Tork ve hp nin yaninda birde SAE veya DIN yazar. Yazmalidir. Bazi sallabaşlar yazmaz... SAE normu makinenin; TEZGAH ÜSTÜNDE dinamoya bağlanıp, araca, sanzmana felan fisman baglanmadan verdigi degerdir... DIN ise makina araca bağlandıktan sonra gücün...
  15. Alfonse

Çift Akü

Tabiki isolatör, piyasda olan hazır sistemler v.s. Cok mantıklı... Ama maliyetli ve bağlaması işçilik istiyor.... Basit olan bu diye tarif ettim... Akulerin cikislarinada ayri ayri voltmetre baglanabilir... Veya salter cikisina tek konur. O zaman aktif olmayan akuyu goremeyip, unutabiliriz...

16. Alfonse

Çift Akü

Benim anlattığımda bu... Dediğim gibi çok kabaca bu yani... Ben denedim, tabiki oluyor. Sadece şalteri bağlayamamıştım, kabloları birbirine şeyettiriyordum :) GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. Alfonse

Çift Akü

Gece gece cok cok kabaca cizdim... Yukarda bi kamyon yazdigim yaziyi :) anlatmak icin... Aracin orjinal sistemi kabaca bu degil mi? GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. Alfonse

Çift Akü

Benim onceden yazdigim gibi bu... Ama ortada duran uzarinde alternator yazan kisim yok... Anahtari direk akulerin artisina bagliyoruz benim dedigimde... Bu resimde ortadan cikan accesries dedigi yerede orjinal akunun orjinal halinde artisina baglanan herseyi bagliyoruz. Ne biliyim, lpg, sarj...

19. Alfonse

Çift Akü

Discovery 2 Çift Akü Sistemi GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. Alfonse

Discovery 2 Çift Akü Sistemi

Çift Akü GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük