Arama sonuçlarınız

1. belka

80 Gün İtalya Fransa Belçika Hollanda Lüksemburg

19.gün 6.mayıs.2017 Roma Bugün bir gec cıkalım dedik yoğun bir hafta oldu hergün yaklaşık 12-15 km arasında yürüyüşümüz oldu. Saat 13 gibi Giovanni ye gittik, oradaki bazalikayı gezdik, muhteşemdi. oradan troleybüs e binip pianza Traventine gittik. sokakları dolaştık. Güzel bir roma...

2. belka

Ne yazık ki alarm yoktu. Taktırmak şart oldu...
  3. belka

18.gün 5.mayıs.2017 Roma Vatikan bir kaç resim daha

4. belka

18.gün 5.mayıs.2017 Roma Vatikan Sabah erken kalkıp kahvaltı etmeden Vatikana geldik kuyruk var ama dünkü kuyruğun 3 te 1 i yinede 1,5 saat kuyrukta bekleyerek Vatikan MÜZE sine giriş yaptık. Kuyrukta beklerken ellerinde forum olan turizm büro çalışanları kuyrukta beklemeyin 15 dak veya 30...
  5. belka

17.gün 4.mayıs.2017 Roma Vatikan Bugün Vatikan tarafında gezelim düşüncesiyle yine metro ile gittik. Girişte o kadar uzun bir kuyruk vardıki girmemiz mümkün değil. Yarın sabah erken gelelim diye karar vererek Vatikan meydanına bakan bazalikaya giriş ücretsiz ve önündeki kuyruk nispeten daha...

6. belka

17.gün 4.mayıs.2017 Roma Roma turistik şehir planı ve Collezium planı

7. belka

16.gün 3.mayıs.2017 Roma Bugün Collezium günü, erken kahvaltı edip Collezium metro durağına gidip bilet kuyruğuna girdik. fazla beklemeden içeri girdik oradan da hemen yanındaki Form'a girdik. Gezmek bizi yordu 16 gibi karavana vardık yemek yiyip biraz dinlendikten sonra eşim aracta kaldı ben...
  8. belka

15.gün 2.Mayıs.2017 Roma Bugün Metroyla Berberini durağına gittik oradanda yürüyerek Pantheon'a vardık. Pantheon bütün tanrıların tapınağı olarak geçen en iyi korunmuş antik yapılarından. Sonra Piazza Novana ya gittik Saraylar ve cafelerle çevrilmiş meydanda gösterişli barok çeşmeleri göz alıcı.
  9. belka

14.gün 1.Mayıs.2017 Roma Bugün bir mayıs dünkü soyulmanın verdiği stresle huzursuz bir gece geçirdik, biraz geç kahvaltı yapıp 50 mt ilerideki metro durağından 1 haftalık sınırsız binişli kartı otomattan aldık. Metroyla ilk olarak San Giovanni meydanına gittik internetten 1.mayıs için burada...

10. belka

Ali Yılmaz bey 2017 temmuz veya ağustosda Ören sahilinde tanışmışmıydık?

11. belka

Geçen yıl bu yer için hiç yorum yoktu, veya ben dikkat etmedim. İnsanoğlu herşeye alışıyor demekki. bu gezinin devamında 20 gün sonra Fransa Nice şehrinde bir kez daha aracımıza girildi bu sefer alacak bir şey bulamadıkları için etrafı dağıtıp gitmişlerdi. Sadece Sağ kelebek camı...
  12. belka

Bu tür yapıların bizde benzerleri oldugunu sanmıyorum veya ben bilmiyorum. Dubrovnik ve Kotor benzeri bir yer. Kale surları içerisinde tarihi dokusu tamamen korunmuş yaşamın halen devam ettiği yapılar. Çogu binanın üzerinde yapım tarihleri 1700 lü 1800 lü yılları gösteriyor nadirende olsa 1600...

13. belka

13. gün 20.nisan 2017 Roma Bugün soyulmanın ardından aşağıdaki alana park ettik. Porta Furba metro istasyonuna 50 mt mesafeda bir tarafı yeşil alan olan park yeri cok uygun Roma da bulunduğumuz sürece burada kaldık. Roma'daki ilk günümüzü keşif için ayırmıştık Önce Vatikan çevresine...
  14. belka

Soyulmanın sonuçları hakkında biraz bilgi vereyim. Olay anında sigortacımı arayıp bilgi vermiştim, tutanak tuttur ve fotografla geldiğinde bize ilet demişlerdi. Aynen yaptım, birkaç yazışma expertiz falan derken ortaya çıkan sonuç Bilgisayar, Tablet, fotograf makinası, 2 valiz giysi, data store...
  15. belka

13. gün 30.04.2017 ROMA Evet soyulmuşuz, İlk şoku atlattıktan sonra oradan geçmekte olan bir bayandan yardım istedik polisi aradı. eşime birşeye dokunma polis gelsin baksın diyorum, biz bekliyoruz ki polis gelecek inceleme yapacak, parmak izi vs bakacak .... nerde araçla birlikte karakola...

16. belka

13. gün 30.nisan.2017 ROMA Roma için dersimi iyi çalıştım, internet üzerinden park edebileceğim bir kaç yer belirledim, Camper contact dan ücretsiz bir park alanı belirledim metro istasyonuna 500 mt . Sabah 9 gibi romada park edeceğimiz ücretsiz karavan parkına vardık, Güzel bir yer hemen yan...
  17. belka

Bir kaç uygulamadan yararlandım. 1-Cep telefonuma Motorhome Parking (Camper Contact) uygulamasını 5 euro bedelle pro yükledim. tüm avrupadaki karavan parkları göstermekte. Ücretli veta ücretsiz seceneği var. ayrıca internetsiz kullanılabiliyor. Bulunduğun yere en yakın kampları gösterebiliyor...
  18. belka

12. gün 29.mayıs.2017 Napoli Napolide son günümüz değişiklik olsun deyip sahil yolundan yürüyüp kaleye geldik, kalenin surlarında Vezüv daha net görünüyor. Sonra merkeze soğru yürümeye devam ettik, bugün cumartesi ve tarih kokan dar sokaklarında pazar kurulmuş ne ararsan var çoğunlukla el...

19. belka

11. gün 28.nisan 2017 Napoli Akşam 8 gibi aracımıza gelip dinlendik, gece yağmur yağmaya başladı, sabah yola yeniden metro ile Dante bölgesini gezmeye çıktık. Dünkü hayal kırıklığına tezat şekilde bu bölge oldukca güzel tarih, mimari, heykel, estetik, snant hepsi içiçe geçmiş halde. 16 - 17...
  20. belka

10.gün Napoli Napoli sokaklarını arşınlıyoruz, deniz kıyısında kurulu bir liman kenti. Çok kalabalık, Vezüv yanardağı hemen karşıda görünüyor. Garibaldi istasyonu ve çevresiyle Nuova Castel bölgelerini gezdik. Merkezdeki binalar ve meydanlar çok dikkat çekici, heybetli. Eski yapı binaların...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri