Arama sonuçlarınız

1. belka

80 Gün İtalya Fransa Belçika Hollanda Lüksemburg

40.gün 27.mayıs.2017 MARSİLYA Cannes'te uğraşmamıza rağmen kırık olan camı taktıramayınca masalara örtü olarak kullanılan biraz kalın şeffaf naylonu cam yerine takmıştım. Marsilya kötü üne sahil bir yer olduğu düşüncesiyle ilk defa bir karavan kampingde konaklamaya karar verdik. saat 14 gibi...

2. belka

Biraz ara verdik dostlar kaldığımız yerden devam edelim daha 40. gündeyiz yazılması gereken daha 40 günlük anılar var. Yazımızın Roma bölümünde başımızdan geçen tüm elektronik aletlerin çalındığı hırsızlık olayından bahsetmiştim. 2 gün önce tanımadığım bir numaradan Adnan ILGAZ bey aradı...
  3. belka

özelden yeni poliçenin tüm sayfalarını gönderdim

4. belka

hayır gerekmiyor, hasar durumunda exper hasarlı malzeme için teklif almaya çalışıyor, genelllikle karavan firmalara fiyat vermedikleri için sizden mümkünse 1 veya 2 yerden hasarı yeniden yaptırmanız için teklif almanızı istiyor. Benim Roma'da yaşadığım hırsızlık olayında katlanır LCD tv ve...
  5. belka

isterseniz yeni yapılan poliçenin tamamının fotografını çekerek özelden gönderebilirim. Şu an kargoda yarın elimde olacak.

6. belka

Benim ruhsatta "ÖZEL AMAÇLI MOTO KARAVAN" yazıyor. Araç olarak kamyonet sınıfı ama kullanım şekli Özel amaçlı motokaravan geciyor. İsterseniz benim sigortacımdan bir fiyat alın. yukarıda poliçelerin bulunduğu 4. resimde kullanım şekli özel amaçlı motokaravan diye yazdığını görebilirsiniz. UDS...

7. belka

Merhaba , Kasko Anadolu sigortanın "Genişletilmiş Kasko Poliçesidir" Her türlü dpğa olayı ve Yurtdışı dahil edilmiştir. Araç bedeli dışında ilave donanım bedeli 67.500 tl ilave edilmiştir. Bu bedel kalem kalem sigortaya yazdırılmıştır. Toplam sigorta bedeli 1280 tl dir.
  8. belka

Cannes foto devam
  9. belka

39.gün 26.mayıs.2017 CANNES 3 gecedir kırık camla yatıyoruz, bugün cuma yakında bir camcı ya gittik ruhsata göre bakıp ancak salı günü gelir ve 327 euro fiyat cıkardılar, Fiat servise gidelim orada vardır dedik çep haritalar uygulamasından 8 km uzaklıktaki servise gittik, derdimizi anlattık...

10. belka

38.gün 25.mayıs.2017 Nice - CANNES Sabahleyin cam değişimi için haritalardan araştırma yaparken fiat servis ve glass yerlerinin kapalı olduğunu öğrendik, dün aldığımız 10 kullanımlık bileti kullanarak yeniden Nice merkeze indik, Tramway ile görmediğimiz bölgeleri gezip otobüsle Cimiez tepesine...

11. belka

37.gün 24.mayıs.2017 Nice MONACO Huzursuz bir gece geçirdik, cam kırık bugün için Monaco planımızda var. Ne yapalım diye düşündük ve PES etmeyeceğiz deyip başka ne olabilirki araçta değerli birşey yok navigasyonu yanımıza alıp yola devam etmeye karar verdik. hemen 10 mt ilerimizde bulunan...
  12. belka

36.gün devam NİCE Sahile inip otobüs durağında yorulmuş olan eşime gölgede bekle deyip büfelerde otobüs biletlerinin 1.5 euro olması nedeniyle bilet almaya gittim, on dakika sonra döndüğümde eşim telaşlanmış halde buldum. Genç birisi eşimin yanına gelip bağırarak "çantana paket koydun " " aç...

13. belka

36.gün 23.mayıs.2017 NİCE Gürültülü ama sorunsuz bir gece geçirdik, 50 mt gerimizde bulunan duraktan otobüse bindik bileti otobüsden aldık kişi başı 2 euro. Merkezden Nice yukarıdan gören en eski şatosu olan Parc de la Colline du Chateau ya yürüdük, oradan asansörle aşağıya inip çiçek...
  14. belka

35.gün 22.mayıs.2017 FRANSA Akşamüstü çıktığımız Cenova dan kıyı boyunca ilerleyerek Alassio diye bir köyün sahilinde konakladık, günün yorgunluğuyla uyuduk. kalktığımızda yola devam edip otobana girdik yine klasik su doldur boşalt işlerimizi hallettik ve fransa sınırına vardık. yol kontrolu...
  15. belka

34.gün 21.mayıs.2017 CENOVA Bugun pazar yine Liman yakınlarında dar sokaklarda bit pazarı kurulmuş. Ne ararsan var genellikle el yapımı işler çok uzun bir sokak yürüyüp sahile limana çıktık. Limanda cadırlar kurulmuş yöresel ürünler sergileniyor. Lokmalar halinde yiyecekler, soslar hazırlanmış...

16. belka

33.gün 20.mayıs.2017 CENOVA Yine yollardayız, Milano çıkışınsa SPİN marketten alişveriş yaptık. bu mağazada fiyatlar uygun ne olur olmaz deyip 0,39 eurodan 2 paket 24 lü birayı stokladım. İtalyaya özgü makarna çeşitlerinden almayı ihmal etmedik. Ünlü PO ovasından ve PO nehrinden yemyeşil...
  17. belka

32.gün devam MİLANO Öğleden sonra hava acıldı, yine MİLANO PASS kartını kullanarak otobüsle Navigli bölgesine gittik. Kanal boyunca evler ve cafeler sıralanmış, kanallar yan kanallarla keşişiyor. biraz dolaştıktan sonra aracımıza dönüp biraz dinlendikten sonra yeniden çıktık. Bu sefer Tramvayı...
  18. belka

32. gün 19.mayıs.2017 MİLANO Hava yağmurlu ve kapalı, konakladığımız yere yakın olan Milan kalesi ve Sforrzesco Şatosuna gittik. Yağmur şiddetlendi, Müzeyi gezmek için tam gün ayırmak gerekiyor. 15.yy yapılmış şatonun büyük bir avlusu ve devamında muhteşem bir bahcesi var. yakında bulunan Santa...

19. belka

31.gün devam MİLANO Öğleden sonra aracımıza dönüp yemeğimizi yiyip biraz dinlendikten sonra tekrar cıktık. Sınırsız Pass kart olduğundan önümüze gelen araca binip şehri turlama imkanı var. Galeria Emanuella binasını arkasında Leonardo da Vinci'nin heykeli bulunun bir meydan var, aynı meydanda...
  20. belka

31.gün 18.mayıs.2017 MİLANO Metrodan 2 gün sınırsız kullanımlı ve tüm toplu taşımada geçerli pass biletlerimizi alıp Dumo meydanına gectik, bugün daha detaylı gezeceğiz. Meydandaki katedral bütün ihtişamıyla karşımızda, yapımı 500 yıl sürmüş dünyanın 4. büyük katedrali. 16.yy tamamlanmış...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR