Arama sonuçlarınız

1. belka

Uzakdoğu Da(tayland-kamboçya) 50 Günlük Gezi Planı

verdiğiniz bilgiler için teşekkürler, gezimizin ilk 30 gününü kültür ve tarih gezisine ayırdık, Kamboçyadan uçakla Phuket'e geçip deniz-kum-güneş'e doymak niyetindeyiz. Önerinizi dikkate alarak Karabi bölgesini inceleyip güzergaha dahil ettim.

2. belka

Uzakdoğu Da(tayland-kamboçya) 50 Günlük Gezi Planı

Merhaba dostlar, 2016 yılında Karavan ile yurtdışında planladığımız gezileri kızımın düğünü nedeniyle yapamadık. Bir taraftan 2017 yılı için Karavanımızla gezi planlamaları yaparken sıkılmaya başladığımızı, Eşimle birlikte kış dönemini nasıl geçiririz arayışı içerisinde iken karavan ile...
  3. belka

2017 Ilkbaharında Avrupa Göller Bölgesi Turu.

Özalp bey Haziran ayı biraz geç olmaz mı? 2017 yılında ben de karavanla gezi düşünüyorum. Nisan ayının sonlarına doğru çıkıp 1 ay kadar yunanistan, devamında 1 ay kadarda italya düşünüyorum. Haziran sonlarına doğru Almanya-Hollanda taraflarına çıkmak niyetindeyim.

4. belka

Yunanistan'dan Başlayıp Portekiz'de Sona Erecek Karavan Rotası

Merhaba, Yapmayı dusundugunuz seyahat için bir hazırlık yaptınız mı?. Seyahat süreniz ne kadar ? Size yardımcı olabilmek için bira detaya ihtiyac car. Aşagıda bir güzergah hazırladım. bunu bir inceleyip düşüncelerinizi paylaşırsanız, konuyu tartışmaya açıp tecrübeli arkadaşlarımızdan fikir...
  5. belka

Sizce Hangisi

Ben farklı bir yorum katayım görünüşe göre 310 uzunluk kullanacaksın. 15 m3 araç 3,70 cm olduğuna göre 10 veya 11 m3 araç düşünüyorsun . şayet sabit yatak olmayacaksa arka bölümü komple banyo ve mutfak olarak değerlendirmek yaşam alanını büyütür.

6. belka

Kamp Tavsiyesi(italya Fransa İspanya)

Gül hn, 2015 yılı içerisinde yapılan sayfa yenilemelerde sorun cıktığı için önceden yüklenmiş resim ve bağlantı adresleri silindi. İlgili dosya linkini yükleyen talataytun arkadaşımızın aynı yüklemeyi tekrar yapması gerekiyor. Anlayacağınız 2015 yılı Eylül ayı öncesinde yazılan veya yüklenilen...

7. belka

Motokaravanla Dünya Turu

Şu an ilanda olan aşağıdaki araçta değerlendirilebilir. Bizler yaş olarak 50 bib üzerinde olunca malum biraz daha rahat istiyoruz. Gençler taştan yumuşak her yerde yatabilmekte. yukarıda yazdığpım maddelere bir madde daha ekleyip GENÇLİK eklemek uygun olur diyorum. 1994 MODEL ORİJİNAL...
  8. belka

Karanımızla Alışma Isınma Gezileri

Levent bey karavanınız hayırlı olsun. Güzel tercih yapmışsınız. Seyahatiniz deki paylaşımlar içinde teşekkürler. Bir sonraki seyahatinizin daha uzun olmasını ve güzergah belirlerken bu taraflarıda dahil edip misafirim olmanızı bekliyorum.
  9. belka

http://www.gezenbilir.com/konu/izmirden-nemruta-gezi-basladi.109336/

http://www.gezenbilir.com/konu/izmirden-nemruta-gezi-basladi.109336/

10. belka

http://www.gezenbilir.com/konu/balkanlar-43-gun-sofya-belgrad-bosna-dubrovnik-uskup-selanik.110823/

http://www.gezenbilir.com/konu/balkanlar-43-gun-sofya-belgrad-bosna-dubrovnik-uskup-selanik.110823/

11. belka

Motokaravanla Dünya Turu

Dünya turu benim olduğu gibi her gezginin hayali, gerçekleşme olasılığı çok az. Benim açımdan en başlıca nedenlerinden birincisi EKONOMİK , ikincisi SİYASİ sorunlar üçüncüsü MEVSİMSEL, son olarakta Coğrafi durum. Tam teşekküllü bir karavanınız olduğunu varsayarak (tam teşekküllüden...
  12. belka

Balkanlar Turu 40 Gün (sofya-üsküp-bosna-tiran-selanik)

Mesajınıza geç yanıt verdiğim için üzgünüm. Gezimiz bir kaç istisna hariç sorunsuz geçti sayılır. Gezi notlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Saygılarımla, Balkanlar 43 Gün (sofya-belgrad-bosna-dubrovnik-üsküp-selanik)

13. belka

Balkanlar 43 Gün (sofya-belgrad-bosna-dubrovnik-üsküp-selanik)

KARADAĞ ... AKOVA (Bijelo Polje) Bijelo Polje (Akova) aynı zamanda şu anda yaşamakta olduğumuz Burhaniye ile kardeş şehir. Önceki belediye başkanımız Fikret AKOVA bu bölgeden göç eden boşnaklardan, Akova soyadını almışlar. Şehir nufusunun %35'i nin Müslüman Boşnak olduğunu söyleyelim. Şehir...
  14. belka

KARADAĞ ... KOLAŞİN Bol tünelli yollardan Kolaşine vardık hava yağmurlu ve sisli, Eylül ayı olmasına rağmen her yer yeşil, sanki bahar. Nufusu 3000 civarında olan bir belde, bölge kayak turizmi merkezi, ne yazıkki hiç boşnak kalmamış. Eşimin babasının memleketinde sorup soruşturacağımız...
  15. belka

KARADAĞ ... Kolaşin Güzergahımızı Budvadan Çetinje, Podgorisa ve Kolaşin olarak belirledik. Budvadan çıktıktan sonra Karadağın yukarılarına tırmandıkca muhteşem manzaralar keyfine vardık. Aşağıdaki resimde Budva nın tepeden görünümü. Karadağın bir diğer ünlü Tüneller gecidiyle yola...

16. belka

KARADAĞ ... BUDVA 18.Eylül 2015 saat 11 civarında vardığımız Budva tam bir tatil bölgesi, şehirde yaklaşık 2 saat karavanla dolaştık, konaklamaya uygun bir yer göremedik. Aslında niyetimiz şehir gezmesi değil biraz güneşlenmek, biraz denizden yararlanmak niyetiyle şehir dışına yöneldik...
  17. belka

KOTOR devam... Kotor konumu itibariyle göle benzeyen bir iç deniz, muhteşem yerler Kotor OLD CİTY küçük bir Dubrovnik sanki .. Sarp ve Dik bir kayalığa yaslanmış kale. Deniz tarafından başlayan SUR'lar dik kayalık tepelerin üzerine kadar uzanıyor. Yukarıdaki fotografta görülen...
  18. belka

Fikir Imecesi Yapsak, Ducato 12m3 Panelvan Hemencecik Motokaravan Oluverse

Merhaba, LPG tankı taktırmanın dezavantajlarıda var. Öncelikle tankı ruhsata işletemediğin için doldurmak sorun olur. Diğer bir tarafdan araç vizesi sırasında sorun çıkma ihtimalide var. Ben mutfak tüpü kullanıyorum, Yurtiçinde 66 günlük gezide tek tüp yettiği gibi geziden döndükten sonra 2 ay...

19. belka

KARADAĞ - KOTOR Karavanımızı park ettikten sonra yürüyerek kalenin güney kapısından girerek dolaşmaya başladık, sanki küçük Dubrovnik. Ön giriş kapısına geldiğimizde İnfo dan şehir rehberi istedik önce ingilizce verdiler sonra Türk olduğumuzu anlayınca Türkçe basılmış şehir rehberini...
  20. belka

KARADAĞ - KOTOR Kotor aşağıda görüleceği gibi etrafı dağlarla çevrili bir iç deniz görünümünde körfezin uç tarafında. boğazın çok daraldığı noktada feribot ile geçiş var, ama biz körfezi dolaşmayı tercih ettik, nede olsa amacımız GEZMEK, GÖRMEK, MANZARANIN TADINI ÇIKARMAK. Saat 15 civarında...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri