Arama sonuçlarınız

1. prostofly

Turbosu Garantideyken 2 Kez, Garanti Bitiminde Bir Kez Daha Bozulan Vitara DDiS

Ynt: Turbosu Garantideyken 2 Kez, Garanti Bitiminde Bir Kez Daha Bozulan Vitara DDiS Yarın sana mahkeme dosya numarasını vermeye çalışacam bununla birlikte avukatınla görüşürsün emsal gösterebilirseniz sizin davanıza uyarsa eğer daha hızlı netice alırsınız... zaten böyele bir işleme girişmeniz...

2. prostofly

Turbosu Garantideyken 2 Kez, Garanti Bitiminde Bir Kez Daha Bozulan Vitara DDiS

Ynt: Turbosu Garantideyken 2 Kez, Garanti Bitiminde Bir Kez Daha Bozulan Vitara DDiS Öncelikle geçmiş olsun üzücü bir durum. Bu arabanin bu aynı yerden tekrarlanan 3. arızası ise araç garanti içi veya dışı olsun (senin arızalarının 2 si zaten garanti içi) bu aracı kesinlikle 0 km si ile...
  3. prostofly

98 Vitara Fiyat İçin Yardım

Ynt: 98 Vitara Fiyat İçin Yardım 98 model ispanyol 5 kapı bir Viatarayı yeni aldım 16750 TL ye (fiyat ilk 18250 TL idi ;D ;D). Motor ve kaporto çok temiz. Ön hub lardan bir tanesi arızalıydı onuda ankara hurdacılar sitesinden 300 TL karşılığı aldım. Şu an standart 5 kapı 4x4 olarak...

4. prostofly

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba, Ben Antalya'dan Ufuk. Aranıza katılmaktan mutluluk duydum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri