Arama sonuçlarınız

1. vtuncer

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Mükemmel bir katkı oldu benim için....Navigasyon konusuna gelince 3 tane farklı yazılım var elimde :)) Route 66, atlas,igo Yani 3 ayrı navigasyon cihazı ancak hiç birinde karavan secenegi yok... Şayet sizin önereceginiz bir navigasyon markası varsa yazarsanız hemen temin...

2. vtuncer

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Haşmet Bey ;Hüseyin Şahin Beyin rotası bana uyuyor Bu rotadaki karavan kampinglerin ve cantunc bey önerdiği kampinglerin koordinatları var mı.. Paylaşabilirseniz cok memnun olurum...
  3. vtuncer

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Haşmet Bey gezi notlarınızı dilerim oraya varmadan okuma şansım olur.....Önerileriniz için cok teşekkur ederim hemen araştırmaya başladım :)

4. vtuncer

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Enver Bey Hele İpsala ya bir varalım....... https://goo.gl/maps/6ufS9 güzargah bu... Dilerim bir aksilik cıkmaz yolda..
  5. vtuncer

Hayal Etmekle Başlar Her Şey...

Ynt: Hayal Etmekle Başlar Her Şey... Levent Bey 2008 yılından bu yana tüm paylaşımları okudum...Bu sürec içindeki teknolojik gelişmeleri O eski paylaşımların ışığında degerlendirdim... Gercekten mukemmel bir arşiv oluşmuş durumda.... , Bende bu paylaşımı yaparken Bu acıdan yaklaşıyorum...

6. vtuncer

Ynt: Hayal Etmekle Başlar Her Şey... fatih Bey karavanı gördüğünde alman malı knott olmasından dolayı begendi onun konuşmalarından karavana güvenebilecegimiz anladık... Sadece karavnın TİP onay belgesinin olmadıgını farkettik....Ender Bey Uzun süredir sanayi Bakanlığında evrakların oldugunu 1...

7. vtuncer

Ynt: Hayal Etmekle Başlar Her Şey... Sonucta Ankara'da bir firma aradıgımızı bulduk ( ama benim hala aklımda büyük karavanda Vefki 'ye belli etmeden araştırıyorum) Olmazsa olmazlarımızın fazlasını bize sunuyordu.... Telefonda konuşup pazarlık ettik..anlaştık..Ankara'ya gidip Karavanla...
  8. vtuncer

Ynt: Hayal Etmekle Başlar Her Şey... Ve başladık karavan aramaya..... Tabii Vefki ile fikir ayrılıklarımız ortaya cıkmaya başladı... Ben ısrarla 4.25 lik karavan derken arkadaşım ısrarla hafif pratik karavanda ısrar etti.... hatta gözleri ile dayak bile attı desem yanlış olmaz... Benim...
  9. vtuncer

Ynt: Hayal Etmekle Başlar Her Şey... Destek mesajlarınız için teşekkürler.... mart 2014 de bir anda harekete geçtik Geçtik diyorum bu hayalime eşlik edecek olan 40 yıllık arkadaşım ( gercekten 40 yıllık) Vefki Oral ile harekete gectik.....uzun sohbetlerimizde 1- Turumuzun süresi ve...

10. vtuncer

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Haziran 27 Ya allah diyerek Denizliden ipsala'ya dogru yola cıkıyorum...

11. vtuncer

Ynt: Hayal Etmekle Başlar Her Şey... 7 yıl önce kaybettiğim canım babamın bir karavan gördüğü zaman yüreginin nasıl attığını 1960 yıllardan beri hissederek büyüdüm Çankırı Çerkeş’te ayakkabı tamircisi bir babanın oğlu olan babamın İlk arabasını 1960 yılında alıp (1954 model Morrris)...
  12. vtuncer

Nasıl başlayacagımı nereden başlayacagımı bilemiyorum. Başladıgım an gerisinin gelecegine inanıyorum Gezen bilirde yüzlerce paylaşım okudum Konular kadar anlatım tarzına da hayran kaldım ,akıcı,sürükleyici paylaşımları bir solukta okumuş cok keyf almıştım.... o paylaşımları okuyarak...

13. vtuncer

Araç ile Yurt Dışına Çıkmak

Ynt: Araç İle Yurt Dışına Çıkmak Cok teşekkür ederim gercekten cok guzel işimize yarayacak bilgiler vermişsiniz.... Özellikle yol durumu cok önemliydi benim için... gezerek Yunanistan'dan, İtalya ya gececegim . Navigasyona güvenmemek gerektiğini anladım... Özellikle uzak durmamı önereceginiz...
  14. vtuncer

Çekme Karavan ile Yurt Dışı Seyahati ve Türk Gümrük Kapıları

Ynt: Çekme Karavan İle Yurt Dışı Seyahati Ve Türk Gümrük Kapıları bizlerde iki aile 750 kg altında ki çekme karavanlarımız ile Yunanistan italya ağırlıklı seyahat etmeyi planladık. karavanı satan firma karavanlarda tip onay belgesini alamadığını söyledi. Faturası var . faturada şase no ve...
  15. vtuncer

Yunanistan 2013 “bir Deneme Gezisi”

Ynt: Yunanistan 2013 “bir Deneme Gezisi” Teşşekkürler sayenizde ne aradığımı kolayca bulabilecegim ..

16. vtuncer

BEYAZ MARTI Adriyatik Yollarında

Ynt: Beyaz Martı Adriyatik Yollarında Gezinizin üzerinden uzun zaman geçmiş olmasına ragmen İzinizden yürümeyi amaçlayan kişiler için harika bir kaynak oluşturmuşsunuz... Elbette ailecek yaptıgınız özverili calışmanız bizim gibilere rehber olacaktır... Yürekten teşekkürler...
  17. vtuncer

Ynt: Beyaz Martı Adriyatik Yollarında İsmail Bey; Navigasyonda kullandıgınız yazılım hangisidir. Route 66 ve Naviextras Başarsoft yazılımı...
  18. vtuncer

Ynt: Beyaz Martı Adriyatik Yollarında Ögle üzeri Hırvatistan topraklarından çıkıp Bosna hersek topraklarına girdik. Hırvat gümrügü ile Bosna hersek gümrügü iki ayrı dünya idi.Hemen belli ediyordu kendini. Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=88464.270#ixzz2xLLL8bQQ...

19. vtuncer

Bir Yunanistan gezisi

Ynt: Bir Yunanistan Gezisi Ne güzel başladınız ama gerisini getirmemişsiniz...
  20. vtuncer

Yunanistan 2013 “bir Deneme Gezisi”

Ynt: Yunanistan 2013 “bir Deneme Gezisi” Paylaşımınızı heyecanla okuyorum... Okumak denirse tabii.... Adeta ezberliyorum.....1 temmuzda 3 cekme karavan peşpeşe yola cıkacagız...Sizin paylaşımlarınız bizim için cok kıymetli bir rehber olacak.... Ahh birde şu adı cok gecen kavala kurabiyesinin...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri