Arama sonuçlarınız

1. ikarus

Stuttgart - Cannes

Merhaba Mayıs ayında stuttgart da iki gün kaldıkdan sonra cannes e doğru bir rota çizdim. zürih - milano - genova - nice ve cannes buralarda önerilerinizi alternatif şehir tavsiyelerinizi ve deneyimlerinizi bekliyorum Yolculuk arac ile yapılıyor. Şimdiden teşekkür ederim

2. ikarus

16-19 Mayıs Gezi Önerisi

Ynt: 16-19 Mayıs Gezi Önerisi Öncelikle sitemime karsılık ilgilendiginiz ve cevap verdiginiz icin tesekur ederim Oneriniz gayet guzel ama sanirim ilk amacim dolasmak ve gore bildgim kadar guzel yer gormek o yuzden gocek merkezlı datca kızkumu ne bılım o tarz olmeden once gıdılmesı gerek...
  3. ikarus

16-19 Mayıs Gezi Önerisi

Ynt: 16-19 Mayıs Gezi Önerisi yanlıs bır seymı sordum ,yoksa buraya bakan 60 kısıden bırı bıle yardımcı olacak bilgiye sahip degil mi tmm 16 mayısa daha var ama sonucda forum mantıgında sımdıye bır cevap almıs olmam gerekırdı Not kımsenın boyle bır mecburıyetı yok onu bılıyorum ama forum =...

4. ikarus

16-19 Mayıs Gezi Önerisi

Merhaba forumda bir cok konuyu bolumu taradım ama tam olarak budur diebilecegim bir cevap bulamadım . Şimdi biz uc arkadas 16 -19 mayıs tarıhlerı arasında araba ıle ıs stresınden vede ıstanbuldan uzaklasacağımız ufak bır tatıl planlıyoruz. Bu tatılde mumkun oldugunca guzel yerlerde denıze...
  5. ikarus

Yeni Başlayanlara Yürüyüş Parkuru Tavsiyesi?

Merhaba ben sitenizdeki etkinlikleri ballandıra ballandıra arkadaslarıma anlatıyordum , arkadaslarımdan hadı yap bıze bır organızasyon gıdelım demelerı ıle birden bir panik havası aldı .Bu aralık ayında 4 arkadasın yapacagı doga yuruyusu ıcın tavsıyenıze ıhtıyacım var .Lutfen butun karızmam...

6. ikarus

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba Hakan Ben Uzun sureden beri sizi imrenerek takip ediyorum.Bir yandan kendini dogaya bırakmak ısteyen obur tarafdan hayatın el vermemesı sonucu bun yapamayan bır adamım .Umarım aranıza katılma ımkanı bulabılırım .Bulamasam da bırılerının bunları...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri