Arama sonuçlarınız

1. bozradagast

Kahramanmaraş Ve Çevresİndekİ Kampçilar

Beni de yazabilirsiniz efendim :D Seve seve gelirim. Onikişubatta ikamet etmekteyim. ssuncu(mail işareti)gmail dan irtibata geçebilirsiniz

2. bozradagast

Otomatik Vites Düşük Devirde Titreme Oluyor

Ssangyong Actyon Sports 6 ileri otomatik vites 4x4 araç sahibiyim. Aracı alalı bir ay kadar oldu, araçta 3-4-5. viteslerde 2000 devir ve altlarında seyir ederken araçta ciddi bir titreme sarsıntı oluyor. Ancak biraz gaz verip hızlanınca veya bir düşük vitese geçirip yüksek devir gidince bu...
  3. bozradagast

SSANGYONG ARAÇ KAYIT LİSTESİ

Selamlar. 2011 model sxdi 4x4 actyon sports model aracımla birlikte ben de aranızdayım. Hürmetler :)

4. bozradagast

4x4 L200 Almak Istiyorum (bazı Sorularım Var)

Şimdi taşlar yerine oturdu galiba :D Henüz bir 4 çeker sahibi olamadığımdan bu konuları karıştırıyordum. Bir de size şunu sormak istiyorum, dört çeker yerine iki çeker olanı alırsam, çamur olmayan, kar olmayan ancak yokuş olan bağ bahçe yollarında beni üzer mi? 800 rakımdan 1350 rakıma...
  5. bozradagast

4hlc ile 4llc nin farkı nedir? Hızlı 4 çeker orta diferansiyel kilidi, ve Yavaş 4 çeker orta diferansiyel kilidi mi? Bu durumda 4 teker de aynı hızda mı döner?

6. bozradagast

@kudesci bey ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim, o zaman anladığım kadarıyla R/D düğmesi olup olmadığına varsa bile çalışıp çalışmadığına dikkat etmeliyim alırken. Bir de bazı mitsubishi lerde 4 tane takviye vitesi gördüm, yani, 2h-4h-4Hlc bir de galiba 4LLc gibi bir şey görmüştüm. 2h...

7. bozradagast

nerdesiniz eyy l200 cüler :(
  8. bozradagast

Öncelikle tüm gezenbilir forumuna selam ve sevgilerimle. Aranıza yeni katıldım. Öncelikle uzun bir süre araştırdıktan sonra bütçeme (60-65.000tl arası) en uygun araç olarak 2012-2014 arası Mitsubishi L200 ü gördüm. Ancak şu an hala yüzde 60 Mitsubishi yüzde 40 Hilux arasında gidip geliyorum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri