Arama sonuçlarınız

1. SERKANEFE

Araç Tavsiyesi Rica Ediyorum

Kyron'un arkasındaki koltukları yatırınca uyuyabilirsiniz fakat biraz eğim oluyor 300 tl'ye tahtadan kaplamalı bir yükseltici yaptırdım, 10 cm yüksekliğinde içine ayrıca 2 göz yaptırdım ıvır zıvırları koyabiliyorum ve daha düz bi alana sahip oldum, 700 litrelik port bagaj aldım, tüm eşyalarım...

2. SERKANEFE

Araç Seçimi Için Önerilerinize Açığım

Ben bu dediğinizi ssangyong kyron ile yapıyorum Arkasına tahtadan bi aparat yaptırdım arkası daha düz oldu, 700 litrelik port bagaj aldım, eşyalarımı ona koyuyorum, sulu tip webasto alıcam, kış sporları yapabilmek için daha öncesi uyku tulumu kullanıyordum, pekte masrafı yok açıkcası...
  3. SERKANEFE

Ben arka tarafa tahtadan bir alan oluşturdum 300 tlye yaptırttım. Dümdüz oluyor yatırınca. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. SERKANEFE

2001 Model Lr Discovery Td5 Düzeltme Ve Yenileme Çalışmaları

Süleyman abi araban hayırlı olsun kız gibi olmuş maşallah.. Banada özelden numaranı yazda bende bi çayını içeyim nede olsa kaç yıldır tanıyorum seni :)) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  5. SERKANEFE

Yeni Nissan Navara

Bende ne zamandır pickup'lara göz koymuştum, yüksek oluşları,düşürülen yakıt tüketimleri, konforlarının arttırılması,ön konsollarının güzelleşmesi gibi konular artı olarak kocaman bir kasası oluşları ve araça ne eklerseniz ekleyin donanım, yükseltme vb. araçlara yakışıyor olması beni kendine...

6. SERKANEFE

Herkese Merhabalar.

Süleyman abi 1,5 yıl oldu 70 bin'de aldım 120 ettim ss kyron var hala memnunum bayağı Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. SERKANEFE

Herkese Merhabalar.

Abi kusura bakma, isim hafızam çok yok... iyi seçim yapmışsın güzel olmuş abi Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  8. SERKANEFE

Herkese Merhabalar.

Troyexplorer abi sende şuan ne var ? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  9. SERKANEFE

Bende duster vardı -16 derecede araç içinde uyudum uyku tulumu ile bir sıkıntı olmadı, şimdi ss kyron var geçen gezenbilir kampına gittim yine aynı uyku tulumu ile kaldım bir sıkıntım olmadı. Çok mu üşüdünüz aracı çalıştırın bence. Kyron'u tavsiye edebilirim boyunuz için. Tapatalk...

10. SERKANEFE

Gezenbilir; 8 Geleneksel Bolu Kış Kampı (25-26 Şubat 2017)

Geleneksel Gezenbilir Kış Kampını organize eden Sedat Açıl, Murat Albayrak, kamp girişinin açılışına büyük emeği geçen Ufuk Özçelik beye, tanıştığım çayını içtiğim Camper'ı olan Levet abiye, yemeğini yediğim Ankaradan Atilla abi ve eşine, kamp komşum camper' ile gelen Babalar ve çocuklar grubu...

11. SERKANEFE

Iphone Için Kordinat Girme Programı

var "igo" Biraz pahalı ama nokta atışı ;) 6 yıldır kullanıyorum...
  12. SERKANEFE

Gezenbilir; 8 Geleneksel Bolu Kış Kampı (25-26 Şubat 2017)

1.Murat Albayrak karadeniz Ereğli 2.Sedat Akkaya karadeniz ereğli 3.Fatih Akyüz karadeniz ereğli 4.Ahmet yaman karadeniz ereğli 5.Mert ekici karadeniz ereğli 6.Selahattin mukyen istanbul 7.Cengiz-Şebnem yıldırım istanbul 8.Erdinç çelik (+2 kişi) istanbul 9.Emir Aşkın Güvendi Gölcük 10.Alkım...

13. SERKANEFE

Sonunda Başladım 17m3 Peugeot

Takip Sent from my iPhone using Tapatalk
  14. SERKANEFE

Uyku Tulumu Tavsiye Lütfen

HUSKY-ENJOY-26C- bende bundan var, kamplarda bunda bile üşüdüğüm oldu, almışken daha iyi bir şey alın, alındı mı bi kez alınıyor böyle şeyler.

15. SERKANEFE

Actyon Sav/suv

Araba soğukken beyaz duman atma sıkıntısı oluyor genelde, şanzımanda ön ve geri vitesi attığınızda vuruntu yapmaması önemli eğer otomatik ise. 4x4 ise çalışıp çalışmadığına bakarsınız haricinde aklıma gelen başka bir durum yok.
  16. SERKANEFE

OFF-ROAD Aracına Nasıl Dönüstürebilirim?

Birileri Duster 'ı çağırmış, biz geldik buyrun :D
  17. SERKANEFE

2015 Duster'ın Tavan Kısmından Gelen Sesler Ve Servis Hakkında

2011 model 72 bin 'de aldım şuan 97 bin 'de. Bakıma 2 kez gittim, biri 300 diğeri 400 tl 'di. Vergi 2 bin TL ödüyorum. 240 TL 'lik yakıtla 700 km. Bu arada benim şehir içim sabah iş saati halkalı-mecidiyeköy-maslak ve akşam tam tersi yani istanbul trafiğinin en yoğun noktaları. Şehirdışı...

18. SERKANEFE

Suv Almak İstiyorum (rav4-lr Freelander-jeep Cherokee-honda Crv) Yardım Lütfen!!!

Listenize Ssangyong Kyron 'u da eklemeniz iyi olur düşüncesi içerisindeyim :)
  19. SERKANEFE

2015 Duster'ın Tavan Kısmından Gelen Sesler Ve Servis Hakkında

Bende Duster 'ı mı satıp Kyron aldım. Arada ki fark inanılmaz. Servis çok iyi ve güleryüzlü.. Siz yine Ssangyong'tan vazgeçmeyin derim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri