Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba sentez76 herşeyde olduğu gibi karavan konusuda ekonomi ile direkt olarak ilişkili avrupa yada yerli her birinin bakıma ve ilgiye ihtiyacı var keza otomobillerde böyledir bu işi severek yapmıyorsa amaç sürekli gezmek ve gitmek üzerine planlandı ise bir gün can sıkıcı olacak olaylar ile...
ben Ayvalıklıyım ve Ayvalıkta yaşıyorum bizim tostumuzu yemeden annlamanız mümkün değil en başta notut ekmeği oluşu ve sonrası say say bitmez.En iyisi buyrun gelin yerinde aslını yeyin.Şimdiden afiyet olsun
merhaba arkadaşlar yüksekliği en az 20 cm en çok 25 cm olan pis su deposu olarak kullanabileceğim polietilen yada polyester tank arıyorum internette bulamasım belki sizlerin bildiği vardır yardımcı olmanızı rica ediyorum
cbr 110 merhaba bende sizin gibi düşünmüyor değilim ancak imkan meselesi benim için bu başlangıç ilerde neler olur bilemem ancak şimdilik bu karavan.ayrıca düşüncelerinizin en kısa zamanda gerçekleşmesini temenni ederim her şey gönlünüzce olsun. :)