Arama sonuçlarınız

1. hüseyin gelici

Evet baska gelirimiz yok ihtiyaclarimizi ve yaşantımızı ekonomik olarak düzenliyoruz karavan...

Evet baska gelirimiz yok ihtiyaclarimizi ve yaşantımızı ekonomik olarak düzenliyoruz karavan yaşamı ekonomik program yapılması halinde pahali değildir

2. hüseyin gelici

Karar vermemiz uzun yıllar hayalimiz idi son 2 yıldır gerçeğe dönüştü yaşadığımız ve sağlığımız...

Karar vermemiz uzun yıllar hayalimiz idi son 2 yıldır gerçeğe dönüştü yaşadığımız ve sağlığımız elverdigi sürece devam etmeyi düşünüyoruz
  3. hüseyin gelici

Çekme karavan önce daha ucuza temin edilebilmekte sigorta ve vergiden muaf , kamp konusunda...

Çekme karavan önce daha ucuza temin edilebilmekte sigorta ve vergiden muaf , kamp konusunda sundugu konfor ve aracin ozgur kaliyor olmasi

4. hüseyin gelici

Elimden geldigince her sorunuzu yanitlamaya çalışırım ancak ilk tavsiyem esiniz ile aynı fikirde...

Elimden geldigince her sorunuzu yanitlamaya çalışırım ancak ilk tavsiyem esiniz ile aynı fikirde olmalısınız eşler den birinde kararsizlik veya isteksizlik olmamalı
  5. hüseyin gelici

Merhaba ben ve eşim emekliyizbiz çekme karavan kullanıyoruz

Merhaba ben ve eşim emekliyizbiz çekme karavan kullanıyoruz

6. hüseyin gelici

Tek Başina :( Karavan Ile Kamp Hayatı

Biz karavancı bir aileyiz face sayfanızı ziyaret ettik kimbilir belki bir gün çayınızı içmeye gelebiliriz. Face sayfam hüseyin gelici aysam. Görüşmek dilegi ile

7. hüseyin gelici

Misi Kamp Ücretleri Ve Yeni Dernek Ofisimiz

Bu gun itibari ile fiyat açıklamanızı rica ediyorum .İzmir kamp karavan derneği üyeleri indirim alabilyormu. Saygılarımla Hüseyin Gelici
  8. hüseyin gelici

12 - 15 Mayis Soma Sevİşler Kampi

2017/05/12-15 SEVİŞLER BARAJI KAMPI 12 Mayıs Cuma günü saat 12:15 de iki ay öncesinde planladığız şekilde bir gün öncesinden pazar ve market alışverişimizi yaparak 6 araç 14 arkadaş Ayvalıktan Soma Sevişler köyü barajına gitmek üzere yola çıktık. Kampa ilk başta ben Hüseyin gelici ve eşim...
  9. hüseyin gelici

Nediyelim hic birakmayin hayat gezince guzel

10. hüseyin gelici

2017-05-06 Kozak Yaylasında 4 Karavan Kamp Yapıyoruz

Merhaba muhtemelen marmara trakya gelibolu gökçeada bu bolgede olacagiz siz nefelerdesiniz

11. hüseyin gelici

İkkd İle Sazlica Buluşmasi

12 Mayısta Soma Sevişler barajında geniş katılımlı bir kampımız var buyrun sizlerde katılın guzellikleri birlikte yaşayalım. ☺
  12. hüseyin gelici

Herşey gönlünce olsun

13. hüseyin gelici

Bizler dogaya aşık arkadaş lar olarak büyük bir aileyiz bu kapta sadece yarımızdan az bir gruptuk . Kismet olursa 12 Mayıs Soma Sevişler de 30 kadar arkadaşımız ile kamp yapacagiz. Buyrun sizde katılın
  14. hüseyin gelici

Evet cok haklisiniz
  15. hüseyin gelici

Dostlar tekrardan merhaba 06 Mayıs 2017 Cumartesi 4 karavan Ayvalıktan hareketle ben eşim Fisun annemiz Sevim hanım değerli dostlarımız Yalçın Doğançay Mehmet İşaret . eşi Sevil ve dünürleri , Ozan işaret nişanlısı Gizem istikamet Kozak Yaylası Yaşam Vadisi Sayın Sait Tez in işlettiği her...

16. hüseyin gelici

Kayip Karavan (aranıyor...)

çok üzüldüm ama üzerinden geçen bunca zaman sonra dilerim bir an önce bulunur.
  17. hüseyin gelici

Herşey gönlünce olsun kardeş
  18. hüseyin gelici

Size en başından güvenmiştim içimde hiç bir şüphe oluşmamıştı bu yüzden teşekkür ediyorum. Hayallerinizin peşini bırakmayın herkonuda ben ve esim ile görüşebilirsiniz elimizden geldigincede hiç bir karşılık beklemeden yardıma hazırız. Görüşmek dileği ile. turtle

19. hüseyin gelici

Merhaba bir camper ile tek başına dolaşan bir bayan KENDİ KARAVANINIZI YARATMAK… | | sevdayollarda.com sanırım ilginizi çekecektir.
  20. hüseyin gelici

23 Nisan Foca Sazlıca kampını İKKD (İzmir Kamp Karavan Derneği) ile Ayvalık grubu olarak birlikte kamp yapmak üzere 21 Nisan günü saat 12 :00 bizler Ben Hüseyin Gelici eşim Fisun ,annemiz Sevim hanım Mehmet İşaret ,esi Sevil hanım ve Değerli dostumuz Yalcın Doğançay Ayvalık'tan yola çıktık ...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri