Arama sonuçlarınız

1. A

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi evet bende 170-175 arası ancak gidebildim zorlayarak.otobanda yokuş aşağı 180 i geçtim ancak bu araba için bu hızlar baya riskli,gülek geçidinde rüzgar çarpması sonucu aracı zor toparladım,araç en sol şeritden sağa savruldu,bariyerlere santimler kala...

2. A

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi teşekkürler ertan bey cevabınız için,yakıt tüketimini takip ettinizmi yaptırdıktan sonra,bir değişim varmı. selamlar
  3. A

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi 137HP NERDE VA KACA YAPTIRDINIZ OGRENEBİLİRMİYİM

4. A

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi selamlar serkanefe, aracım 4X4 full.aracın arkasındaki serili olan bagaj havuzu olarak satılıyo,duster yazılı plakada bagaj çıtası.ikisi yanlış hatırlamıyorsam 230civarıydı.servisten sipariş ettim 1 haftada geldi.
  5. A

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi xmen 0334 adlı arkadas bir ses ten bahsetmiş,bendede aynı ses vardı,bu sese alışmıştım,her arabayı yeni çalıştırınca 1den 2 ye gecerken gelen bir sesti.dün arabayı çalıştırdım 2 ye attım ama bu ses gelmedi ve göstergede abs alarmı verdi,kontağı kapatıp tekrar...

6. A

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi uzun zaman önce bir arkadaş bagaj çıtasını sormuştu birtürlü fırsat bulamamıştım fotsunu çekip eklemeye.

7. A

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi recep bey cihazı kullandıktan sonra düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim,cihazın monte edildikten sonraki görüntüleride bekliyoruz.saygılar. buarada 2.depodayım 2500devri gecmeden vites değiştiriyorum,ortalamam 7,6vermeye başladı.sanırım 5000lerden sonra...
  8. A

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi arkadaşlar benim arac 4X4 110hp-illk 500km.hep autoda kullandım.yüz km de 7,8lt yaktı hep sehir içi.ilerde bu miktar düşermi ,sizin araclar ortalama neyakıyor.özellikle 5000 i gecmiş arkadaşların ortalama harcamlarını ögrenebilirmiyim.
  9. A

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi arkadaşlar aracım 120li hızlara gelince rüzgar sesi rahatsız etmeye başlıyor,bugun ön camlar için rüzgarlık sipariş ettim ancak sorunu çözermi emin değilim,bu konuyla ilgili çözümü olan varmı. birde tavsiyem var.100tl.idi sanırım aracı alırken aksesuar olarak...

10. A

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi iskenderun-hatay.platin gri almak istedim look paketiyle bütünlük oluşturur diye, ancak ellerinde yokmuş,ancak kahverenginin fulu var dediler, aldım .iyikide almışım,bu arabaya cok yakışıyor kahverengi.insanlar gözlerini alamıyorlar arabadan,nazara gelecez.

11. A

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi (Dacia Duster 4x4 1.5 dCi 110hp, ABS ASR ESP, 4AIRBAG + GÜVENLİK PAKETİ, DERİ DİREKSİYON VE VİTES, LOOK PAKET - KAHVERENGİ)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri