Arama sonuçlarınız

1. Serhun

Sİyah Duman

Ani gaz verdiğinizde motor devrini bulana kadar siyah duman olur. Yakıt kalitesinden kaynaklı hava sıcaklığı düşükken veya motor sogukken de ani gazda siyah duman olur. Yakıtı mümkün olduğu kadar bitirip Shell Euro Dizel denemenizi tavsiye ederim. Ayrıca yakittan iyi sonuç alamazsaniz...

2. Serhun

4.80 m - 680 Kg. lık Hafif Çekme Karavan Yapıyorum (İnşallah.. :) )

Arama motoruna Camurluk eki ibaresiyle görsellerde aratinca birşeyler çıktı.
  3. Serhun

4.80 m - 680 Kg. lık Hafif Çekme Karavan Yapıyorum (İnşallah.. :) )

Elinize emeginize saglık çok güzel oluyor. Gönlünüze göre keyifle kullanmanız dileğiyle. Universal jant kapaği Alaşım jant vb birşey düşünülebilir Ayrıca oto aksesuarcilarda tekerlek cevresine nikelaj vb uygulamalar oluyor. Gecen gün Fiat ducato aracın arka tekerler icin boşluğu kapatacak...

4. Serhun

Çok Çok Acil Genel Yardım

Konuyu ilk günden itibaren takip ediyorum. Elinize emeginize saglık aracınızı hazırlayıp yola çıktınız. Kazasız belasız sürüşler. Hersey gönlünüze göre olsun iyi yolculuklar.
  5. Serhun

Offroad Ranger Ve Diğer Sorular?

Benzer arac ihtiyacı benim de gündemimde. MTV ile ve 4X4 aracın ekstra masrafı yerine 4X2 alıp diferansiyel kilidi kullanıp çekis konusunda daha iyi hale getirmek istiyorum. 4X4 Zorunluluğu yoksa diferansiyel kilidi sizin de isinize yarayabilir.

6. Serhun

Grand Cherokee 3.1 Yakıt Deposu Mazot Sizdiriyor Acil Yardım..

Samandıra veya pompa tamir degisim vs bir işlem gördüyse Ust taraftan kaçırıyor olabilir. www.corluelektrik.net

7. Serhun

1991 Model Kia Besta Hakkında

Elinize emeginize saglık kazasız belasız ağız tadıyla kullanmanız dileğiyle.
  8. Serhun

3.5 Le Pahtfinder Motor Sorunsalı...

Gecmis olsun. Aracınızda piyasada belirtilen sekman kaynatma sorunu olmuş.
  9. Serhun

L200 Magnum 2006 Teknik Yardıma İhtiyacım Var

Aracı çalıştırmadan önce kontagi 3 defa açıp kapatıp hem ısıtma hem de mazot beslemesini sağlayalım. Bu sekilde çalışırsa ısıtma bujileri mazot filtresi veya varsa depodaki pompa sorunlu olabilir. Aracın deposunda pompa yoksa hava alma aparatina basarak sertleşmesini sağladıktan sonra marsa...

10. Serhun

Honda Hrv Devir Dalgalanması

LPG varsa benzinde test etmeli Boğaz kelebeği Sensörü Vb sebeplerden olabilir.

11. Serhun

Suzuki Vitara 2.0 Hdİ Arıza Göstergesi Yardım

Motor arıza ışığı yanıyor. Detayını bilmiyorum. Yakıt ateşleme motor elektriği vb nedenlerden yanıyor.
  12. Serhun

2007 Model Grand Vitara 1.9 Ddİs Baskı Balata

Mesut Bey İstanbuldan Japon Kore parçaları temin ettigim bir yer var. İsterseniz bir görüşün TOKYO OTOMOTİV Namık Kemal cad Gencoglu is merkezi No 19 giriş No 8. İSKİ arkası Aksaray 0 212 585 30 70 - 585 30 80

13. Serhun

Rektefe Olmuş Motorun Çok Yağ Yakması?

İki farkli Visco degerleri benim bildigim soğuk ve sıcak degerleridir. Ornegin motora 10/40 yağ konuluyor. Motor sogukken visco degeri 10 ısındığında 40 oluyor.
  14. Serhun

S 100 Mü Yoksa As 250 Mi

Kullandığımız araçlarda 4x2 oldugundan hiçbirinde arazi Sanzumani yoktu.
  15. Serhun

10/40 yağ kullanılıyorsa 10/60 ile vb çok kilometre yapmış motorlar icin özel yağlar kullanılabilir. İlk çalıştırdığınızda ısınma aşamasında yağ eksiltse de motor verimli ısıya ulasına daha iyi sonuc alınır.

16. Serhun

S 100 Mü Yoksa As 250 Mi

İki aracı da zamanında kullandık hatta 200 luk Benzinli araca Fiat motoru takmıştık Ölçüleri hatırlamıyorum açıkcası ama çok büyük farklar yok 100 luk biraz daha ince ve kısa saseydi 200 luk kalın yapısı vardı 250 lik 200 e göre ince ama uzun diye aklımda kalmış.
  17. Serhun

S 100 Mü Yoksa As 250 Mi

As 100 Orijinalden Benzinli sonradan dizel olması Sanzuman 4 vites benzine uygun ve baskı balatasi titreme yaptırıyor 250 zaten orjinalde dizel 1989 modelden sonra 5 vites Fren sistemi 100 luk de vestinghouse değil sadece hidrolik 250 lik de vakum destegi var freni daha iyidir Direksiyonu...
  18. Serhun

Aracınız hararet vb sebepten contası bozulduysa. Bu nedenle siz de motor onarımı yaptırdıysanız sadece Conta değişmiş veya ilave olarak subaplar kontrol edilerek kecelerinde degisime gidilmistir. Motorun alt tarafına birşey yapılmamış olabilir. Durum bu sekilde ise motorunuz yağ eksiltir.

19. Serhun

Cam Filmi

Camın kenarındaki yazıda kodlar var. E.. Vs yazıyor. Bu kod camın özelliğini gösteriyor orjinal bu koda uygun cam normalde kontrollerde sorun çıkarmıyor.
  20. Serhun

Cam Filmi

Paylaşım icin teşekkürler Muayene de cam filmi ağır kusur kabul ediliyor Twitter

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri