Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2.7 de tercihler arasında sesten feragat etmek gerekiyor tabi o zaman. ben sadece çok yabancı olduğum bir konu olduğu için aracı alıp sonradan çıkan masraflarla uğraşmak istemiyorum.. bu arada sakaryadayım parça ve servis konusunda bir fikrim yok açıkçası.
ikisinin de dezavantajları var diyorsunuz yani...ama işletme maliyeti ve parça ulaşılabilirliği sanırım daha öne çıkıyor gibi. büyük ihtimalle bu dediklerinize dayanarak amerikan tercih edeceğim teşekkür ederim...
dediğinize katılıyorum ama o fiyatlara jeep daha ağır basıyor bende ama daha uyguna denk gelse hayır demeyebilirdim. sonuçta aradğım şeyler pathfinderda da mevcut gerek güç gerek konfor ve genişlik. dediğim gibi denk gelirse değerlendirebileceğim bir araç çok teşekkür ederim bilgileriniz için..
Ben biraz araçlardan keyif almak isteyen bir kullanıcıyım hemen hemen hiç normal aracım olmadı son aracım da güçlü ve hızlı bir araç. o sebeple 4.7 içimden geçen makine ama tabi ki dediğiniz gibi iki motor seçeneklerine de bakıyorum ilanlarda. alabilirsem inşallah sakaryadaki usta...
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Öncelikle kabardey boyundanım. Aslen uzunyaylalıyım.
2.8 - 3.0 düşünmüyorum çünkü model yılı olarak vergileri şu anda benim için yüksek kalıyor. Sakaryadayım şu anda pek kimseyi tanımıyorum sanayi ustası olarak bu da beni biraz korkutuyor açıkçası ama onu...
Herkese selamlar,
Yeni araç alacak her kişi gibi benim de kafam çok karışmış durumda. Araç alınırken malum herkesin karşılaştırdığı ya da hesapladığı şeyler aşağı yukarı aynıdır ki bunlar yakıt, vergi, bakım ve ikinci el pazarıdır..
Aslında bir arkadaşım sayesinde hedefim WJ kasa 2.7 veya 4.7...
Selamlar, Sakarya'dan Onur ben...Yıllardır heybetli arazi araçlarını keyifle izlemiş ama bir türlü almaya cesaret edememiş biri olarak üye olmamdan yıllar sonra ilk mesajımı yazıyorum...Bir adet bayan için Suv bir adet de benim için spor sayılabilecek bir binek aracımız mevcut..0-100den vazgeçip...