Arama sonuçlarınız

1. VolkanGurcan

Wj Kasa Araca Elektrikli Direksiyon Kutusu ?

Sabit akslı bir araçta elektrikli direksiyon kutusu hiç görmedim.Olsa bile beyin tesisatıyla bağlantısı oluyor.Onu çözebilmek zor olur.

2. VolkanGurcan

Forumda Katılımcılık Sorunu...

Okumuyoruz, bence asıl neden bu.Okumayan insan yazmaz.Ayrıca diğer sosyal medya platformlarının getirdiği kolay kullanılabilirlik de etkiliyor forum paylaşımlarının azalmasını.Telefonundan çektiği görüntüyü tek bir tıkla paylaşmak kolay geliyor doğal olarak insanlara.Ben forumları ansiklopedi...
  3. VolkanGurcan

Şehirde Sırt Çantası Taşımak

Uzun süredir bende çanta kullanıyorum.Bir süre miltec küçük yan çanta kullandım,şimdi ise tek askılı miltec sırt çantasına geçtim.İçerik olarak şu ana kadar hiç kullanmadığım şeyler taşısamda ihtiyacım olunca yanımda olduklarını bilmek rahatlatıyor.Youtube üzerinden bir çok EDC(Every day carry -...

4. VolkanGurcan

Sınav Hakkında

Her yerde bulunabilen sorular çıkıyor.Sorulara çalışırken öğreniyorsunuz zaten.
  5. VolkanGurcan

Jeep Grand Cherokee Zj 5.2 1996 Klima Kapanmaması

Ahşap trim tırnaklı.Tek bir taraftan değil de kenarlarından azar azar çekerseniz tırnaklara zarar vermeden çıkarabilirsiniz.Klima modülüde yıldız tornavidayla kolayca sökülüyor.

6. VolkanGurcan

Jeep Grand Cherokee Zj 5.2 1996 Klima Kapanmaması

Önce klima sisteminin sigortasını çekin,daha sonra klima kumandasını söküp soketini çıkarın.Daha sonra sigortayı yerine takıp bir bakın halen çalışmaya devam ediyor mu diye.Ayrıca motor bölgesindeki panelde otomatik kapanma rölesi var.Onu da başka bir röleyle değiştirerek kontrol edebilirsiniz.

7. VolkanGurcan

Cherokee Akü Ve Sunroof Sorunu

Öncelikle bir sunroofçuya gidip su probleminden kurtulun.O su ayak bölgesindeki sigorta ve rölelere kesin ulaşıyordur.Halledene kadar aracın eksi kutup başını sökerek takviye yapmaktan kurtulabilirsiniz.
  8. VolkanGurcan

Bu Aracı Tanıyan Var Mı Üstatlar 1993 Model 4.0 Zj Kasa

Günlük kullanmayı planlıyorsanız ve offroad yapmam diyorsanız orjinalliği korunmuş araçlara bakın bence.Tüm bu yükseltmeler,lastikler,port bagajlar size ekstra yakıt tüketimi ve bakım maliyetleri yaratır.
  9. VolkanGurcan

O tampon ve ızgara 96 modelden itibaren var.Sis lambalarıda Tofaş bu arada. Ağır offroad yapan ama düzgün bakılan araçlar,AVM ye giden ama yağı bile zamanında değişmeyen araçlardan daha iyi durumda olabilir.Ancak ben bu satıcıya güvenmezdim yerinizde olsam.Değişen yok,boya yok yazmış sonra boya...

10. VolkanGurcan

94 5.2 Zj Şase Numarası

Ben ön camdan okunarak geçmiştim.Şu anki aracımda da aynı şekilde geçtim.

11. VolkanGurcan

Wj Grand Cherokee Arka Si̇lecek Motoru

Kapağını açıp bir bakın derim.Silecek kolunun bağlandığı milin kontak noktalarını temizleyip silikon gresi yenileyebilirsiniz.Birde mil yuvası içinde pas yapıp kitlenebiliyor.Temizleyip gresleyin. Bagaj camı ve kapağınında tam kapandığından emin olun ayrıca yoksa silecek çalışmaz.
  12. VolkanGurcan

Değişen ve boya yok denmiş ancak o tampon ve ön ızgara 93 yılında yoktu.

13. VolkanGurcan

Wj 4.7 V8 Güncel Lpg Tüketimi 2021

Yakıt ortalamasının "ORTALAMA" olması pek şaşırtmıyor beni.
  14. VolkanGurcan

Benim dediğimi yaparsanız kalibreli mi değil mi anlarsınız.
  15. VolkanGurcan

Yol bilgisayarı da o şekilde verir tüketim değerini.

16. VolkanGurcan

Depo doldurulur,100 km yada yaklaşığı yol yapılır,depo tekrar doldurulur,aldığınız yakıt ortalama 100 km deki yakıt tüketiminizdir.Tam hesap içinde örnek 120 km gittiniz 20 lt yaktınız.20/120 X 100 ortalamanızı verir.
  17. VolkanGurcan

Grand Cherokee 1997 Zj Su Alıyor Yardım

Su dökülmesi yeterli olmayabiliyor.Şiddetli yağmurda su alıyordu benimki sadece.İlk olarak silecek bölgesini söküp temizleyin.Muhtemelen su orda birikince içeri giriyordur.İkinci seçenek klima tahliye borusunu temizlemek.
  18. VolkanGurcan

1996 Jeep Grand Cherokee Kullanıcı Kılavuzu

Mail adresinizi gönderin atarım hemen.

19. VolkanGurcan

1996 Jeep Grand Cherokee Kullanıcı Kılavuzu

Mail adresinize gönderebilirim isterseniz.
  20. VolkanGurcan

İç Kapı Reflektör Ampulü

Camı sökme kapıyı sök :smiley:

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük