Arama sonuçlarınız

1. A

duster için ön koruma.basamak.arka koruma

Ynt: duster için ön koruma.basamak.arka koruma ağırlığı ne kadar acaba arabaya ekstra bir yük yapar mı?

2. A

Dacia Duster Krom Aksesuar

Ynt: Dacia Duster Krom Aksesuar linki budur hemende geldi güzel ürün tavsiye ederim.http://www.omsatuningshop.com/DACIA-DUSTER-Cam-Citasi-4-Prc-P-Celik-2010,PR-4041.html
  3. A

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? sayın TTamer bendede aynı sorun her park ettiğimde en az bir kişi soruyo otomatiği varmı dizelmi çekişi nasıl kaç lira 4 çekermi falan filan satış temsilcisi gibiyiz inan

4. A

Dacia Duster Krom Aksesuar

Ynt: Dacia Duster Krom Aksesuar benim aracıma uyguladığım cam çıtası
  5. A

Duster Kolçak

Ynt: Duster Kolçak bu ürün orjinal değil ama şık duruyo beğenenler böyle bir şey uygulayabilir 55 tl fiyatı var bana uygun geldi

6. A

Duster Radio/Radyo - CD çözümlemeleri :)

Ynt: Duster Radio/Radyo - CD çözümlemeleri :) bu ürün navitech bdt-6950 modeli cd,dvd,tv,usb,bluetooth,geri görüş kamerası bağlayabilme vsr herşeyi var.Tavsiyemdir ama kumanda kolu bağlanmıyo

7. A

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? linki budur çok memnun kalırsınız ama direksiyon kumandası olmuyo tabi http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=26080&productid=otdelcdt6950
  8. A

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Kesinlikle müzik sisteminde değişikliğe gidin arabanın hoparlörlerinin verimi ortaya çıkıyor.Ben navitech in media playerini aldım.Çok memnunum hem ses hem görüntü iyi hemde bluetooth dan telefon görüşmesi yapılabiliyor.Geri görüş kamerasıda...
  9. A

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi benim aracım(1.5 dci 85 bg laurette+look paket+güvenlik paketi+deri direksiyon deri vites topuzu BEYAZ) BOLU

10. A

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi Teşekkür ederim arkadaşlar tecrübe bilgi ve deneyimlerimizi paylaşmak dileğiyle

11. A

"Dacia Duster alır mıydınız?" anketi

Ynt: "Dacia Duster alır mıydınız?" anketi Çok beğendim aldım ama henüz gelmedi bekliyorum.1.5 dci lauret+look paket+Güvenlik paket+deri direksiyon, deri vites topuzu

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri