Arama sonuçlarınız

1. D

Amazondan Çakı Ve Multi Tool Sipariş Etme

İnternette bu konu hakkında guncel bir bilgi yok bende forumdaki arkadaslara sormaya karsr verdim Amazondan spyderco endura almayi düşünüyorum Türkiye ye shipping var ödeme kisminda vergide kesiyor (sanirim gümrük vergisi) buna rağmen gümrüğe takilma iste caki olduğu için el konulma gibi...

2. D

Yurt Dışından Gerber Survival Bıçak Gümrüğe Takılır Mı

gümrük vergisi ? kaç dolara almıstınız napıcam bilemiyorum ebayda 79 dolara buldum türkiyeye shipping var ama gelirmi bilmem bu amazondaki china dan geliyormuş ama orjinalmiş bir çok kişi sormuş ürünün altına bilemedim valla naapsam hertürlü paranın yanması var şimdi 300 tl az değil...
  3. D

hocam Amazon.com: Gerber Bear Grylls Ultimate Pro Knife, Fine Edge [31-001901]: Home Improvement Authorized Gerber Bear Grylls Ultimate Pro Fixed Blade Super Survival Knife 1901 | eBay ikisinden birini almayı düşünüyorum ama birisi 58 dolara satılıyor çakmamıdır diye endişelenmedim değil ya...

4. D

bıçak , kesici alet vb. şeylerin gümrüğe takıldığını biliyorum ama sonuçta bu gerber hani dünyaca satış yapmış tanıdık bi marka ve kamp bıçağı türkyede ve internette çok çakması var direk yurt dışından alsak olmazmı ?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri