Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@ornek1993 "Evet bazen öyle yapıyor ya server yoğun yada bilgisayardan izin vermen gerekiyor navigonu ayarlar my mapdan da güncelleyebilirsin ben yıllardır telimde kullanıyorum" demiş.
Yasin bey, muhtemelen multimedya cihazınızın hafızası yeterli gelmiyor olabilir. Ben de cihazı kasmasın diye GPS kartına yükledim ve SD kart üzerinden kullanıyorum. Bu arada cihazınızın marka ve modeli nedir ?
KJ kasanın içi camper için küçük kalır. KJ yerine Commander değerlendirmenizi öneririm. Commander'ler 7 koltuklu, ön koltuklara gelinceye kadar arkadaki alan yeterli olacaktır.
Aracınızı modeli ne olursa olsun almadan önce ekspertiz firmaları yerine işin uzmanı bir Jeep ustasına göstermenizde...
Öncelikle geçmiş olsun. Yüklemeleri yaparken işlem tamamlanmadan cihazı bilgisayardan ayırmış olabilir misiniz? Ya da cihazın elektrik bağlantısını kapatmış olabilir misiniz? Cihazı tam tanımamakla birlikte cihazın resetleme veya fabrika ayarlarına dönme menüsü veya tuşu varsa onu deneyebilrisiniz.
Yeni nesil Android Multimedya cihazlarından birini takabilirsiniz. Yenilerin hem muhtelif özellikleri hem de ses özellikleri daha iyi. Hatta orjinal teybinden daha iyi denebilir. Tek eksi tarafı multimedyaların radyoları bir tık daha zayıf sayılır. Ama yeni cihazlarda da (özellikle şehir içi...
Selamlar, aslına bakarsan benim de adıgabze hiç yoktu ama geçen sene Ankara Çerkes Derneğinde Adıgabze kursuna başladım. Profilde bayrağı görünce yazayım dedim. Yer neresi?