Arama sonuçlarınız

1. semavibuğra

Mercedes W163 Ml 320- Made In Usa

Merhaba Arkadaslar Aracim ile yapacaklarimi, soru ve sorunlarimi bu konuda paylasmak istedim... Simdilik ilk aldigim gunku fotolari koyma imkanim oldu. Arac 5 aydir yatiyordu bu nedenle baya bir kirli :smiley: On tarafi temizledim gecen gun ama kalanina imkan olmadi... Onumuizdeki...

2. semavibuğra

ML 320 Mercedes

Bu hafta siparisleri veririm sanirim ebay uzerinden. Once sensor isini halledecegim. Low range moduna sonra bakacagim. Tamir edilebilme durumu var mi onu arastiracagim transfer unitesinin... Yenisi 110 dolar civari gerci... Maksat keyif olsun...
  3. semavibuğra

ML 320 Mercedes

Sizinle baya bir yazisacagioz gibi duruyor buradan :smiley: Sizinki de makyajli versiyon mu?

4. semavibuğra

ML 320 Mercedes

Bende oyle dusunuyorum. Problemleri cozersem eger ayri basliklar halinde acip insanlarin bulmasini kolaylastirmak lazim. Yillardir otomobil forumlarini kullanirim aktif olarak. Onem veriyorum boyle seylere... Sizdeki arac kac model?
  5. semavibuğra

ML 320 Mercedes

BU konuda makyajsiz olan modelde bende ki sensorun numarasi yaziyor... Iyice kafa karsikligi :smiley: Neyse garanti olsun ben bendeki numaranin aynisini alayim. Sokmesi takmasi basit zaten. Vaktim olursada Low range transfer case kismini sokeyim aracin altina girip. Ama burada havalar cok...

6. semavibuğra

ML 320 Mercedes

Dun soktum baktim Acceleration sensor genellikle internette satilan parca kodu ile ayni ama yaw rate sensorde cok farkli parca kodlari var... Hepsi 2002ye uygun diyor ama benim aracin icinden cikan kod su A003 542 23 18... Internette uygun fiyata bulduklarimin hepsi 23 yerine 00, 09 yada 78...

7. semavibuğra

ML 320 Mercedes

Tecrubeye her zaman saygim sonsuz... Heleki bindigi arabayi taniyanin tecrubesi her zaman degerlidir. Ben uzun yillar binmem sanirim ama istedigim kivama getirip biraz tadini almak isitiyorum....
  8. semavibuğra

ML 320 Mercedes

Sanziman yagini ve filtresini degistirecegim zaman bunu da yenileyeyim ben... Sevdim bu arabayi. Hem gerekli videolar var bol miktarda, hemde basit isciligi var bir cogunun... Kendimi oyuncak almis gibi hissediyorum :) Birde mustakil eve tasinabilsem cok daha rahat olacak ama seneye...
  9. semavibuğra

ML 320 Mercedes

Direksiyonu sag sol yapmayi denedim bir kac kere ama cozum olmadi. Fren hava sesi beni cok etkilemiyor acikcasi. Ama bir kac kere rolantide silkeleme yapti. Sanirim buna sebep olabiliyor okudugum kadariyla. 13pin konnektor dediginiz parca konsolun altinda ayak kismina yain olan yerdeki parca...

10. semavibuğra

ML 320 Mercedes

Bilgisayar basinda daha rahat yazabiliyorum simdi... Normalde BAS ABS ve ESP isiklari yanmiyor. Bugun dikkat ettim ve yaklasik 3okm civarina gelince 3u birden yaniyor. Engine Light yandiginda 4 wheel drive switch circuit (p 0836) hatasi verdi... Acilista Low Range yaziyor zaten. Frenden...

11. semavibuğra

ML 320 Mercedes

Daha genis bir vakitte yazacağım. Bir kac farklı kod ve parca gordum yaw rate ile ilgili. En iyisi sokup bakmak sanırım. Videoların hepsini dun seyretmiştim. Kendim ufak ufak ilgileneceğim. Abd houstonda yasiyorum. Ustaya vereceğim paraya alet edavat alip kendim ugrasyim istiyorum. Araba...
  12. semavibuğra

W163 Mercedes Ml Hakkında Bilgi

Selamlar Diger konuda yazmistim ama buraya da yazayim, hangisi uygun olursa oradan devam edelim istedim... Selamlar Konulari bastan asagiya suzuyorum :smiley: Bende 2 gun once bir ML 320 aldim... Genel olarak guzel bir arac. 2002 model, makyajli... Aracin bazi kozmetik sorunlari var...

13. semavibuğra

ML 320 Mercedes

Selamlar Konulari bastan asagiya suzuyorum :) Bende 2 gun once bir ML 320 aldim... Genel olarak guzel bir arac. 2002 model, makyajli... Aracin bazi kozmetik sorunlari var. Bunlar hakkinda bilgi verebilen birisi olursa onden cok makbule gecer... Elimden aracla alakali ciddi is gelir :)...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri