Arama sonuçlarınız

1. K

ANKARA DA FREELANDER KULLANICISI veya SERVİSİ YARDIMM:::

Merhaba ; kısmetse 3 gün sonra bi freelander sahibi olacağım ankara da ikamet ediyorum. ilk 4*4 deneyimim ve ilk arabam olacak arabanın sahibi ile ön anlaşma yaptık gibi fakat arabayı biyere göstermem gerek nereye gösterip ok alabilirim. tanıdıgı bildiği güvendiği bi yer bilen yada şahıs...

2. K

Freelander Almak İstiyorum

Ynt: Freelander Almak İstiyorum bu bahsettiğiniz orijinal çelik conta dedğiniz şey ne kadardır ? fiyatı nedir...
  3. K

Freelander Almak İstiyorum

Ynt: Freelander Almak İstiyorum sizinki 2,5 1,8 olunca insanlar düşünüp tartıyo... bende o aşamadayım güle güle kullanın kazasız belasız saygılar

4. K

acil yardım

Ynt: acil yardım aynen... bende takipteyim fakat henüz net bi karara ulaşamadım sanırım vazgeçicem
  5. K

lr freelander 1.8 i!!! yapmayın beyler o kadarda kötü değil!!!

Ynt: lr freelander 1.8 i!!! yapmayın beyler o kadarda kötü değil!!! 1.8 iyi mi kötümü su mu kaynatıyo contamı yakıyo derken 2004 model almayı planladıgım araç satılmış biz konusurken elin oğlu almış... :(

6. K

Ynt: lr freelander 1.8 i!!! yapmayın beyler o kadarda kötü değil!!! aslında söyledikleriniz bir nebze rahatlatıyo. almak istediğim 2004 model 1.8 benzinli 90000 km de. ilk sahibinden araç bundan 2 yıl evvel su kaynatıp hararet yapmış o bahsettiğiniz conta değişmiş daha sonrasında 2 yıldır...

7. K

Ynt: lr freelander 1.8 i!!! yapmayın beyler o kadarda kötü değil!!! 1 YILDIR KENDİMİ BU ARABA İÇİN HAZIRLADIM PARA DURUMU HALLOLDU.AMA SON 5-6 AYDIR DA ÇOĞU KİMSEDEN MOTOR PROBLEMİ VAR SÜREKLİ SU KAYNATIP CONTA YAKIYO SAKIN YAKLAŞMA GİBİ ŞEYLER DUYUYORUM AKLIM KARIŞTI ALMAK UZERE...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri