Arama sonuçlarınız

1. foremost

P38 Dizel 2.5 Tdi Alınırmı Yorumları Bekliyorum Acil Arkadaşlar

Teşekkür ederim yyurdugur cevabınız için saygılar.

2. foremost

P38 Dizel 2.5 Tdi Alınırmı Yorumları Bekliyorum Acil Arkadaşlar

1998 Land Rover Range Rover 2.5 TDI 44.900 TL Galeriden satılık ikinci el - 283551459
  3. foremost

Dısco 1 V8 Parçaları

evet duruyor

4. foremost

Satılık Orjinal 1983 Series 3 88'' Swb

aracım satılmıştır konu kapatılabilir teşekkürler
  5. foremost

Satılık Series (ayrılık Vakti Geldi)

aracım satılmıştır istanbula nasip oldu Allah utandırmasın tam bir series aşığına verdik aracı ne gözümüz arkada ne gönlümüz emin ellerde çok şükür hayırlı uğurlu olsun .

6. foremost

öncelikle foruma hoşgeldiniz bir sevda işi olan bu araçları toplarken uzun ince bir yol olduğunu hiç unutmamak lazım benim aracım benden önceki sahipleri de değerli gönül adamı insanlardı aracı elden ele geçirerek bu son halini aldırdık dedim ya gönül işi her araç restorasyonu meşakatlidir...

7. foremost

L200 Hakkında Yardım Ilandaki Aracı Almak Üzereyim Acil Teşekkürler

bide bu aracı buldum magnum ancak ıntense yazılmış içi magnum ve orjinal sunrof deri koltuk magnumu işaret ediyor yinede emin olmak için görmek lazım 2008 Mitsubishi L 200 4x4 41.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 280166744
  8. foremost

Wj Kasa 3.1 Td 2.7 Ve 4.7

peki 2002 model bir wj ye kasko minimun ne oderiz bu konuda da bir bilgi verebilirmisiniz sayın doğa78 teşekkürler
  9. foremost

yani demek istediğiniz aracağımız araç mutlaka kaskolu olmalı ve biz de kasko yaptırmamızmı gerekiyor anlayamadım :(

10. foremost

L200 Hakkında Yardım Ilandaki Aracı Almak Üzereyim Acil Teşekkürler

selam arkaşlar ilandaki aracı bugün gidip gördüm çalıştırdım otomatik olarak denedim iş arazi viteslerine gelince biraz karıştırdım araç 240 bin km de biraz fazla sanki ve 136 bg motor arazi viresi 4 kademe sonda 4LLC tabir edilen bir vites var bastirilip geçiyor araçta arka kilitte mevcut...

11. foremost

Ilandaki Araç Hakkında Bilgi Ve Yorumlarınızı Alabilirmiyim Teşekkürler

selam arkadaşlar ilandaki araç hakkinda yorumlarını alabilirmiyim özellikle 2002 model aracın şuan alıınırsa temmuz vergisi ne kadar olur değerli yorumlarınız için teşekkürler 2002 Jeep Grand Cherokee 4.7 33.500 TL Sahibinden satılık ikinci el - 276980222
  12. foremost

Cherokee Kj 2.8 Crd 3.7 L Grand Cherokee Wj 4.7 2.7 Crd Tavsiyeleriniz Önerileriniz Ve Değerli Yorum

merhaba arkadaşlar wj 4.7 benzinli ile 2.7 dizelin güç ve tork değerlerini söyleyebilirmisiniz teşekkür ederim
  13. foremost

Satılık Orjinal 1983 Series 3 88'' Swb

güncel

14. foremost

Doğal Gazlı Wj 4.7 Olurmu Olmuş Nasıl Oluyor Peki ?

1999 Jeep Grand Cherokee 4.7 33.000 TL Galeriden satılık ikinci el - 271801388 bu mümkün mü evde artık dolum yapabilecekmiyiz yani şimdi hayaldi gerçek olmuş !!!!!!!
  15. foremost

4.7 ile ilgili video izlemek istiyorum.

melih bey videolarınız harıka elinize sağlık büyük bir emek ile toplanmış bir wj arıcınızın modeli kaç acaba öğrenebilirmiyim teşekkürler
  16. foremost

ben motorlu taşıtlar vergi dairesi sitesinde girip oradaki hesaplamaya göre 2000 model alırsam 880 tl 6 aylığı çıkmakta ancak benim baktığım araçlar 2004 model olanlar fıyat olarak ta aralarında sanırım 5 bin ya var ya yok vergi diliminden dolayı bu model araçları alıp binmek ancak 2020 yılına...

17. foremost

merhaba arkadaşlar 2.7 veya 4.7 kasa bakıyordum 4.7 nin gücünden sual olunmaz elbette ancak hafta sonları kullanılacak bir araç için yıllık 4500 tl vergi biraz çok değilmi yoksa ben yanlışmı hesaplıyorum bu konuda beni aydınlatırmısınız teşekkürler
  18. foremost

serdar 98 model bir defender var kafamda önceleri çift kabin düşünüyorum ikinci araç için fazla malıyetli olduğunu anladım yada gemileri yakıp bir 5.9 alıp zirvede birakırım :D:D:D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri