Arama sonuçlarınız

1. foremost

İlk Defender' Im

merhaba daha önce defender araca binmeden 1 saat kullanmadan sakın bir defender sahibi olmayın derim size bu arada mtv si vizesi ruhu bunlar önemli değil her aracın kendi ruhu seveni asaleti var bizimkinde fazladan var :) koltuğuna geçtin mi seni heyecanlandırıyorsa bir saatlik sürüşten sonra...

2. foremost

Kraliçeyi Ikna Ettik Kaptık Geldik Klasik 130

merhaba arkadaşlar şimdi arka koltuğa geçtik düzensiz bir bir kaynak yapılarak arka koltuk muayne için sabitlenmiş arka tarafa ulaşılamıyor bu durumu ortadan kaldırmak için kolları sıvadım arkası hem haraketli hemde arka avadanlığa ulaşmak için bir mekanizmaya ihtiyaç vardı ayrıca elimde orjinal...
  3. foremost

merhaba arkadaşlar uzun aradan sonra hepinizin yeni yılı kutlu olsun aracımın şase plakası yerinde yoktu çokta cacık bir şey değil ama madem kuralına göre olacak onuda aradan çıkartalım dedim küçük bir araştırmadan sonra yapabilecek yeri buldum güzelde oldu şimdi yapılanlara devam edebilirim...

4. foremost

Dısco 1 V8 Parçaları

Tamam kardeşim görüşürüz kolay gelsin
  5. foremost

Dısco 1 V8 Parçaları

merhaba fiyatı değişmedi 350 ancak 300 tl ye verebilirim kargo size ayıt arızanızın akışmetreden kaynaklandığına kesin eminsiniz değilmi çünkü bende bu ürünü getirmeden önce ustamın doğrultusunda getirtim ancak ürün gelmeden problemin başka bir sorundan kaynaklandığını öğrendim ve parça...

6. foremost

Dısco 1 V8 Parçaları

evet halen duruyor

7. foremost

merhaba arkadaşlar şanzımanda akan yağı kesme çalışmalarımız %80 başarılı oldu ancak sızıntı gelen yeler mevcut oraları dah sonra ele almaya karar verdim çünkü sök tak çok masraflı olacak şimdilik bu şekilde binmeyi düşünüyorum daha sonra şanzıman oranı değişimi yaparsak ikisini bir aradan...
  8. foremost

en belalısına o bilyayı bulmak oldu gavur bulunmadı hiç bir yerde canımdan bezdırdı
  9. foremost

fotoların devamı

10. foremost

land ların olmaz sa olmazı yağ damlatma problemi benim araçta da mevcut bu yüzden gıcık oluyordum ve kapalı garajda olduğu için altına yapmasın dıye bez bağlıyorum canıma yetti ve söküp şanzımanı motordan ayırıp nevar ne yok sekromeçler dahil değiştirmeye karar verdik uzun zamandır bunula...

11. foremost

Land Rover Defender Satış İhaleleri

bu aracı teminat yatırıp %20 artırsan bile en az 60 bine oturur bize uygun fiyata binmek nasıp olmaz zaten %20 artırım yaptınmı 42 bini geçer görünen o ki fiyat dahada yükselecek yani kaba bir hesapla 60 bini bulabilir kurtarıcıya yükleyip götürmesi kaldı ki bu rakamların üzerine bir 25 bin daha...
  12. foremost

mutlu sonlara bayılıyorum....

13. foremost

çerçeveleriniz elimize ulaştı :smiley:
  14. foremost

Merhaba

babadan kalma land hastalığı bana kanserli bir miras gibi kalmıştır land dan başka bir arazı aracı düşünmem en azından arazıide bir işte ne kadar uğraşırsanız o kadar ustalaşırsınız ama o kulvardan çıkarsanız aklınız karışır birden fazla cephe açarsınız o yüzden defender üzerinden yürüdüm çoğu...
  15. foremost

elimizde yanlızca bir takım sağlam çerçeve mevcut burada cnc tezgahında yaptırmaya çalıştım ancak elini bile süren olmadı bir de ters bakışlara maruz kaldık :smiley: şimdi istanbulda bir firma ile görüştüm küçük parçaları 3D yazıcı gibi bir makinada plastikten imal edebileceklerini söylediler...

16. foremost

sürekli bir parça kovalama peşinde koşmaktayım bu emekli olmak için sürekli prim yatıran birine benziyor yatır parayı sonunda mükafatı olacak bak rahat edeceksin deniyor içindeki ses ancak defenderde bu pek mümkün değil yada onun için geçerli değil bilemiyorum kapılarımızda açma kollarının 2...
  17. foremost

O yıllara ait bir resim daha buldum 127 inç
  18. foremost

bu arada yayları yaptımayı başardım arka kasanın kapağının yaylarını yaptırdım bizi tanesi 216 tl+kargo ücreti olan mekanızmadan kurtardı hemde tanesi 5 tlye zaten bu parayı versende alım yapayayacaktım paypaldan başka ödeme almıyorlar malesef.

19. foremost

kapı kartonları demeyelim artık metal kapılar diyebiliriz kapı kapanınca tokta bir ses vermeye başladı mmm sevdim
  20. foremost

tarot 12 merhaba aracın o tarihte üretildiğine dair başka bulgularda mevcut bunu aynısından bir adet daha mevcut olan ve benim aracimla aynı zamanda ülkeye giriş yapmış bir araçtan teyit ettim hatta bu araç 130 kasa bile değil 127'' olarak geçen ara bir kasa 1986 ile 1989 yılları arasında...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri