Arama sonuçlarınız

1. foremost

Kraliçeyi Ikna Ettik Kaptık Geldik Klasik 130

evet arkadaşlar şablonları çıkardık metal kesime veridi 6 cm ve 15 cm olmak üzere iki kalınlık belirledim

2. foremost

arkadaşlar basamaklar yerlerine tam uymadı otokar ile ingiliz şase arasında küçük farklılıklar olabilir ancak elimde otokar 130 şase olmadığı ve basamaklar otokar şasesine göre ayarlandığı için yeniden bağlantı parçalarını revize edeceğim işin meşakatlı olacak çünkü şaseyi delmeden hali hazırda...
  3. foremost

merhaba dostlar uzun zamandır gezenbilire giremiyordum bu aralar sorun var sitede sanırım bugun fırsat buldum ve uzun zamandır beklediğim basamak ve port bagaj elime ulaştı burdan yavuz çelikel abime teşekkür ederim eline sağlık şimdi onları monte edeceğim

4. foremost

elimden geldiğince orjinal kalmasını istiyorum 127'' nadir bir kasa o yüzden modifikasyonu elimden geldiğince orjinaline yakın tutmak istiyorum ancak bahsetmiş olduğunuz fikirleri resim var ise değerlendirelim iyi olur sayın KLL teşekkür ederim
  5. foremost

bu ara kullanalım dedim bu kadar emek verdik bir kara götürelimde kimliğini yeniden bulsun

6. foremost

buda sütçü beygirimiz :)

7. foremost

aslında yapmak istediğim
  8. foremost

merhaba arkadaşlar kış geldi ve önlem olarak kilitten sonra tente içine girdik ancak adana da yeterli malzeme ve usta bulunmadığı için şimdilik elde olanlarla bir şeyler yaptım ilerde tam restorasyonda tamamı ile yeni daha kaliteli bir tente düşünüyorum hemde uygulayacağım renge yakın olmalı...
  9. foremost

ne zamandır aklımda olan ve yapılması gerekli bir işi dahada ertelemeden kış geçmeden yapayım dedim arkaya detroit %100 kilit taktım henüz vinç almadığım için en azından bu şekilde arkayı sağlama alalım dedim karda da iş görür :)

10. foremost

sağ ve sol köşeler fazla tahrip olmuş ve emliyet kemer yerleri kapalı onlarıda açmam gerekecek ve alcıdan kalıplarını yapacağım ve polyerterden dokumu olacak

11. foremost

adamlar hangi kafa ile bu güneşlikleri mumyalamışlar bu nedir yaw....
  12. foremost

fotoların devamı ..

13. foremost

tavan söküm fotoları adamlar eski döşemenin üzerine bir kat daha kaplamışlar bunun yapalı uzun bir zaman olmuş belli nasıl yapıştırdılarsa canım çıktı denebilir merak ettim ne ile yapıştırdılar
  14. foremost

bu işi hallettikten sonra bu tavan hafiften bombe yermişti nedir lan bunun artisliği dedim ve tavan döşemesini söküp bir bakayım ne var dedim hadi bakalım :)
  15. foremost

böylece arka koltuğu hem sabitledim hemde lazım olduğunda alt avadanlığa ulaşılabileceğim :)

16. foremost

devamı bu bölüm bende sökülmüş aradıbığımız ve bulamadığım parça tam bu yerde

17. foremost

fotolar ve imalata devam
  18. foremost

koltuğu sökünce aslında sırt dayamanın farklı olduğunu ve sırt dayamanın değiştirildığını gördum ama ne varki ölçüleri aynı ancak bağlantı yerleri yerinde yok bu nedenle karşılıklarınında sökülüp atıldığı veya başka bir araca takıldığı şüpesi aklıma takıldı burada bulunan benim aracın aynısından...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri