Arama sonuçlarınız

1. foremost

Kraliçeyi Ikna Ettik Kaptık Geldik Klasik 130

hayallet bu şekilde ama her zaman ki gibi olanaklar imkanlarla kısıtlı :)

2. foremost

kaputa montajlı olan ve artık montaj edemiyeceğimiz lastiğimizede bir yer bulmam gerekiyordu zaten kaput üstü güzel dursa da malesef ağır oluyor ve kaputta boya atmalarına sebep oluyordu bende arka tarafa monte etmek için kolları sıvadım ilk olarak ahşaptan bir protatip yaptım buna göre aslını...
  3. foremost

sonunda tavan sepeti ve arka kasa ahşap kaplama bitti hayırlısı ile yerine koyduk bu da gol olsun yeter dedik bence güzel oldu

4. foremost

selam dostlar basamağım tamamlandı ancak göz zevkime hitap etmedi bizde biraz değişiklik yaptık ve deyim yerindeyse batırdık bu olmadı söküyorum ve basamak şeklinde açılıp kapanan tipte olandan onları sipariş verdim gelecek ve onlarla davam edeceğiz orjinali gibi olmuyor malesef nekadar denesem...
  5. foremost

Defender 130 Kasa Için Yan Basamak

arkadaşlar sadece 130 kasaya uyumlu yan basamaklar delmeden aracın şase yerlerine rahatça takabilirsiniz mat siyah boya fiyatı 500 tl

6. foremost

ve ilerde tekrar yani restöre edeceğim zaman nasıl bir basamak düşünüyorum onun resimleri olacak birde sizler de fikir verirseniz sevinirim benim fikirler pek tutmadı sanırım :)

7. foremost

şimdi neye dönüştüğü hakkında size bir fikir vereyim
  8. foremost

arkadışlar daha önce bahsettiğim gibi basamaklar yerlerine uymadı bende revize etmemiz gerektiğini düşündüm ama işler ne lik düşündüğüm gibi nede ondan sonra ki düşüncelerime uydu işin acıkçası rezil malamat oldu diyebiliriz neden çünkü istedim görüntüyü ve estetiği alamadım çoğu işi eldeki...
  9. foremost

fotoların devamı

10. foremost

merhaba arkadaşlar daison ile bağzı testler yaptım sağlamlık ve sarsıntı başarılı oldu m3 5200 fc buralarda bulamadım internetten bazı sitelerde mevcut bunlarda tanıdığım siteler olmayınca almak istemedim önce tek parça yapayım dedim ancak daha önce usta tek parça yapmıştı ve araç...

11. foremost

potr bagaj son hali bu ahşaba ilaç veya silikon uygulamadım direk metal vida ile her birini tutturdum üzerinde gezdim daha ne yapayım okey verdim :)
  12. foremost

Bu malzemeyi araştıracağım birde aklımda daıson var siyah silikon birkaç deneme yapacağım bu ürünü hiç duymadım işimize yarayabilir teşekkür ederim

13. foremost

merhaba arkadaşlar arka kasa ve port bagaji ahşap kaplama fikrimiz araca zarar vermeyip orjinal kalması için delmeye karşı çıkışım malesef istediğimiz sonucu vermedi yapan ustamızın özensizliği ve vidalayalım sağlam olur demesine karşılık hayır değişim bize çift dikiş yaptıracak çivisiz silikon...
  14. foremost

şimdi arkadaşlar bütün bunlar olurken ilk başlarda düşündüğüm port bagaj geldiğinde arka kasanın iç bölümü biraz engebeli aliminyum kasa olduğu için zamanla bükülmeler olmuş boyamak çözüm olmaz yeniden yapmak neredeyse buralarda imkansız çeta ile kaplamakta bu klasik araca hakaret olur diye...

15. foremost

expertland firmanin ismi ibrahim usta telefonu:0555 7236130 sormak istediğiniz bir parca olursa yardımcı oluyorlar benim araç sıkıntılı biliyorsunuz arka parçaları genelde 110 na göre yapmışlar sağolsun bir 130 buldular oradan ölçü aldılar ve orjinal yapıp gönderdiler teşekkür ediyorum
  16. foremost

fotoların devamı
  17. foremost

merhaba arkadaşlar alt marşpielleri elimde olanları montaj yaptım ancak bu üzerindekiler şimdilik geçici olacak çünkü ben ilerde tam bir restöre yaptığım zaman orjinallerini takmayı planlıyorum bu yüzden küçük bir araştırma yaptım ve bu tip parçaları ve daha fazlasını üreten bir yer buldum...

18. foremost

bu arada kapı altı maşpieller kötü durumdaydı neyseki aracı alırken yedek parça olacak verilen yeni çetadan buküm yapılan parçaları alıştırıp takmaya karar verdim aradan çıksın hem basamak yeni o eski kalmasın kendi orjinalleri çok pahalı yenisi takim olarak bin tlye buluyor ne yazıkkı
  19. foremost

fotoların devamı

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02