Arama sonuçlarınız

1. foremost

Defender Almak İstiyorum Bilgi Ve Tecrübe

benim için 500 binden fazla bu araca para bağlamam o yüzden kendi limitim bu rakamlar param olsada vermem yaşaması daha zorlaşan güzelim ülkemizde artık bu araçlar ikinci araç olarak bile külfetli olmaya başladı sana seçimimde bol şans dilerim saygılar

2. foremost

yürür:R380 şanzıman motor:300 tdi şase: 500 bin gibi rakamlara 5 kapı yoktur ancak 2 kapı kamyonet olabilir kaporta:bu araçlarda pek kaporta bakılmaz alçıpan çimento ne varsa vardır takılma iyi bir kaportacı harikalar yaratabilir hidrolik direksiyon mutlaka olmalı aksesuar:dipsiz kuyu...
  3. foremost

ustalar bu işler halen yapıyorlar işlerinde de gayet iyiler 2000 ve 2010 arası defender sahiplarinin çok fazla olduğunu sanmıyorum bu araçların çoğunluğu kurum çıkması özel ithal edilenler var onlarında fiyatları 1.750 bine kadar çıktığını gördüm bu hengameden çıkmanın iki yolu var bana göre 500...

4. foremost

merhaba belli ki siz defender almayı kafaya koymuşsunuz o zaman yapacak bir şey yok bir tane alaksınız A noktasından B noktasına olan yolculuğunuz nasıl geçecek konfor aramıyorsunuz onu anladık zaten yok bu araçlar sürekli bakım isteyen tamir takımını yanınızdan ayırmayın ve eliniz her daim...
  5. foremost

aslında hemen hemen yazılan ve tecrübe edilen her cevapta defenderin artık kült bir araç olduğunu günümüz şartlarında kullanımın ve bakım vs giderlerinin şimdiki arazı araçlarına göre malıyetli olduğunun altı çizilmiş yeni araçlar daha konforlu ve elektironik off rod yarış araçlarını ayırıyoruz...

6. foremost

doğru söz için teşekkürler 1 milyona sıfır pkap alınıp binilir kendinizi yıpratmayın hayat kısa arkadaşlar

7. foremost

Suzuki Jimny Jant Göbeği Plastik Aranıyor....

arkadaşlar göbekleri buldum teşekkürler konu kapanabilir
  8. foremost

Suzuki Jimny Jant Göbeği Plastik Aranıyor....

arkadaşlar merhaba suzuki jimny jant göbeği arıyorum arka lastikler için 2 adet çıkmada olabilir yenide nereden bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
  9. foremost

Suzuki Samurai Kalerüfer Ve Bilinmeyen Parça Yarımı

teşekkür ederim abicim bu tavsiyeni değerlendireceğim

10. foremost

şimdi birde forumda amortisör ile ilgili bir mesajınızı gördüm kartal arka amortısör tam uyumlu demişsiniz peki kaç model bu kartal ona göre sorayım birde önleride değişecek olsam başka bir aracın uyanı varmı malum japon parçalar pahalı bu zamanda işler gittikçe zorlaşıyor bende elimden...

11. foremost

Anlıyorum ben videoyu izleyeyim fikir edineyim teşekkür ederim görüşmek üzere
  12. foremost

Merhaba bilgiler için teşekkürler torpidonun altında bir petek var bana bunun klima için olduğu söylendi doğrumudur ve göğüs sökme işlemi kim yada kimler yapabilir

13. foremost

merhaba arkadaşlar aracım 92 model saç kasa alt kısımlara sıcak hava bir miktar geliyor tam istenilen gibi değil ancak üst kısımlara ve cam buğu çözecek yere hiç gelmiyor soğuk veriyor bu arada araçta orjinal klima mecvut aracın filitre kazanında 3 farklı manivela var bunuda ne işe yaradığını...
  14. foremost

Malum Sitedeki Uçuk Defender Fiyatları; Fiyatlar Genel Olarak Bu Şekilde Mi?

iyi dileklerin için teşekkür ederim .20 lık diş gibi orada olduğunu bilirsiniz ama bir işe yaramaz çürüyordur ama çektirmek istemessin ama işte o sizin dişiniz yıllardır sizinle beraber çektirince yeri boşalıyor ama artık ağrımıyor yerine implat yapıyorsun oh yine tepe tepe kullan yeteri...
  15. foremost

Malum Sitedeki Uçuk Defender Fiyatları; Fiyatlar Genel Olarak Bu Şekilde Mi?

Hani şarkısı da var seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli aynen bu şekilde defender sevdası ruh ve beden sağlığı için uzaktan sevmek sevginin en güzeli kardeşim merak etme çok bir şey kaybetmedin japona geçtim artık keyfi ustalar değil ben sürüyorum hemde canım nereye isterse...

16. foremost

Christine Serİes Iii 1973 Diesel

merhaba arkadaşlar aracım yerleşik bir projeden dolayı sattım bu yüzden artık araç ile ilgili yapılanları paylaşamayacağım hayırlısı olsun takip eden arkadaşlarıma teşekkür ederim sevgiler saygılar
  17. foremost

burda patina işlemi yapmaya çalıştım retro bir görüntü vermek istedim
  18. foremost

foro4

19. foremost

foto 3
  20. foremost

foto 2