Arama sonuçlarınız

1. B

Gezenbilir "doğaya Saygılı Off-road" Manifestosu

Bu çalışmanızı ilk defa gördüm... Öncelikle böyle bir metin için emeği geçen herkese teşekkür ederim. Ateş yakmak hususunda bir önerim olacaktır. Önerim "Doğa ziyaretlerimizde çukurda veya daha önce ateş yakılmış yerlerde bile olsa ateş yakmamalıyız. Muhakkak yakılması geren durumlarda...

2. B

Disco 2 V8 Alacak Kişiye Tavsiyeler

ML 320'lerin büyük kısmı benim belirlemiş olduğum bütçenin dışında kalıyor piyasanın altında olan araçların neredeyse hepsinde de bir sorun var gibi gözüküyor. Suzikiler hiç aklıma gelmemişti ancak onlara da bir baktığım zaman benim düşündüğüm 2000 2001 model Discolar ile aynı yaşta olmalarına...
  3. B

sağolun iyi bir tavsiye dikkate alacağım. discovery düşünmemin başlıca sebebi konfordu sonuçta aynı zamanda bildiğim kadarıyla Land Rover'lar oldukça yaygın. bu sebeple servis ve parça sıkıntısı da yaşamayacağı mı düşünmüştüm. Konfor ve servis parça bazında düşünecek olursak başka alternatif...

4. B

Arkadaşlar geçmişte hep çadır kampları yapmış nispeten kolay arazilerde kendi çapımda yürüyüşler yapmıştım. İstanbul'da araç sahibi olmanın gereksiz olduğunu düşündüğüm için bu yaşıma kadar ne ehliyet aldım, ne de aracım oldu. Son kaz dağları gezimde yakın köylerdeki insanlar ile konuştuğumda...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri