Arama sonuçlarınız

1. Boo-ra

Discovery 1 - Arka Defransiyel Kilidi 24 Dis True Track Araniyor

Merhaba, 97 Model Discovery 1 icin 24 Dis True Track arka defransiyel kilidi Ariyorum. Satmak isteyen arkadas varsa lutfen benimle iletisime gecsin. Saygilar, Bugra Astekin

2. Boo-ra

87 Defender 110 2.5 İcin Trafik Sigortasi

Merhaba, Geçen sene ben de aynı şoku yaşamıştım, ne kadar yere sorduysam minimum bedel 10 liradan fazla değişmedi, yani 1400TL'nin çok altında bir sigorta bulabileceğinizi zannetmiyorum ama yine de soruşturmaktan zarar gelmez. Ben geçen Temmuz'da 650TL ödemiştim, yeni gelen zamlarla birlikte...
  3. Boo-ra

Satılık 87 Model Defender 110 2.5

Herkese merhaba, V8 veya Turbo Dizel Defender istediğim için mevcut Defender'ımı satıyorum. İlgilenen arkadaşlar aşağıda ki ilanı takip edebilir, buradan veya ilanda paylaşılan telefon numarasından bana ulaşabilirler. 1987 Land Rover Defender 110 2.5 20.000 TL Sahibinden satılık ikinci el -...

4. Boo-ra

Defender Tavsiyesi

Merhaba, Ben yaklaşık 10 aydır Defender sahibiyim, ondan önce 4x4 merakım hiç olmamıştı . Zaten arabayı satın almaya 3 gün içinde karar verdim, satan çocuk bile nasıl oldu bitti anlayamadı :) Öncelikle boş bir Defender alıyorsanız ve tamir işlerinden anlamıyorsanız mutlaka ama mutlaka işini...
  5. Boo-ra

Kişiye Özel Satilik Defender Araçlar

Merhaba Fikret Bey, bir karisiklik oldu kanimca, "forum'da ki arkadaslari koruma konusunda hassasiyet gosteren" derken sanirim highoutput rumuzlu arkadasimizdan bahsediyorsunuz. Zira benim tek yaptigim biraz gevezelik edip, orta yolu bulmaya calismakti :) Saka bir yana sizinle hemfikirim; Ben de...

6. Boo-ra

Ben forumda cok yeniyim ama yine de cevap vermek istiyorum :) Bu da super olur, ben V8'e takildim. Bu ihalelerden birinde denk gelirse almak isterim. Belki Emressam Bey bende ki Defenderi alir, karsiliginda V8'imi toplar :D:D

7. Boo-ra

Bence kimsenin bir baskasina, ahlak ve etik disi mesajlar haric, ne yazip ne yazmasi gerektigi ile ilgili yorum yapmamasi gerekir. Sonuc olarak bu siteyi kullanan ve birbirinden cok farkli insan gruplari var. Ben mesela, ne Defender'dan anlarim, ne Off Road'dan anlarim, arabadan bile anladigim...
  8. Boo-ra

Valla cok guzel olur kardesim ama biz halkiz, kim takar bizim ne istedigimizi, ne dusundugumuzu :) 1500'den asagi gelirse darilirim vallaha billlaha:D:D:D
  9. Boo-ra

Erdal, o opsiyonu sunan sigorta sirketini bize de soyle, benim Defender'in da eksikleri var :p

10. Boo-ra

Selam Erdem, bilgi icin tesekkur ederim. Gecen sene 650 lirayi duyunca yasadigim soku bu sefer yasamayacagim sayende :)

11. Boo-ra

Benim Defender ruhsatta binek otomobil olarak geciyor ama Temmuz 2015'te 650TL odedim trafik sigortasi icin. Tahmin ediyorum Izmir'de ikamet ediyor olmamdan kaynaklaniyor fiyat farki. 2016'da ne kadar cikaracaklar cok merak ediyorum.
  12. Boo-ra

Beni ciddiye alan tek kisi siz oldunuz. Site sakinlerine biraz kirildim, o yuzden uzun suredir de siteye girmemistim =) sizin yorumunuzu gorunce ne yalan soyleyeyim sevindim. Zaman ayirip aciklama yaptiginiz icin cok tesekkur ederim. Sanirim 2016 Sigorta primim daha da yuksek olacak, bu ise...

13. Boo-ra

Oncelikle herkese merhaba! Araniza yeni katildim, off road ve 4x4 konularinda cok cahilim desem abartmis olmam, o yuzden herkesin bilgisine ve tecrubesine ihtiyacim var diyebilirim. Izmir, Urla'da yasiyorum. Yaklasik 2 hafta once 87 model bir defender 110 2.5 satin aldim. Bu hafta ruhsat...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri