Arama sonuçlarınız

1. Bantu

İveco 17m3 - 4 Kişilik Karavan Yapımı

Tavsiyenize uyup mutlaka Ducato'yu inceleyeceğim, teşekkür ederim. Araçla ilgili son kararımı yine buradan paylaşırım.

2. Bantu

Yazdıklarınıza katılıyorum lavabo kesinlikle banyo-wc içinde olmalı, yurtdışında bu tarz bir evde kısa süre kaldım ve baya zorlandım. Yemek yeme alanı ve yatma alanı dolap büyüklüğünden daha önemli fakat bir önceki yazımda da belirttim diğer önemli konu sorunsuz araç tercihi.
  3. Bantu

Bol açıklamalı ve gerekçeli güzel bir cevap yazmışsınız teşekkür ederim. Öncelikle İveco ve PSA grubu arasında sıkışmış bir vaziyetteyim (Renault Master da kafamı karıştırıyor) ama İveco'ya yakın olmamın sebebi aracın hem uzun hem de yüksek olması. Boyum 1.80 ve yatak ebadı benim için çok önemli...

4. Bantu

Hocam bu konuları bol bol konuşalım hem biz bir sonuca varacağız hem de kafası karışık olan başkalarına yol göstermiş olacağız.
  5. Bantu

Açılır yatak sistemi çok akıllıca bunu da kesinlikle dikkate almak gerekir. Yatak, arabanın enine açıldığı için uzunluğu az, çocukların kullanımına yönelik mantıklı olabilir.

6. Bantu

Uzun bir cevap ve bilgilendirme yapmışsınız çok teşekkür ediyorum, zahmet verdim. Büyüklükle alakalı olarak tercihim İveco olacak gibi gözüküyor. Tabi bir durum daha var, İveco'nun son kasası mı tercih edilmeli yoksa bir önceki kasası mı? Burada bilmek istediğim önemli nokta görsellik değil...

7. Bantu

Araştırıyorum, bilgilendirme için teşekkür ederim.
  8. Bantu

Kartalveat, hocam senin gönderdiğin plan üzerine odaklanıyorum. Bu plana ilişkin başka fotoğraflar var mı? Diğer ayrıntıları görmek iyi olacaktır.
  9. Bantu

Bahsettiğiniz sakıncaların hepsine katılıyorum. Basit usül çizim yapıyorum ve mutfak ile banyoyu yerleştirmekte zorlanıyorum. Biraz daha kafa yormak lazım :(

10. Bantu

Gönderdiğiniz fotoğrafı bayadır inceliyorum ve çok kafama yattı. Bir defa tam istediğim gibi 4 kişilik ve sabit bir sistem. İkincisi ağırlık merkezi aracın ortasına doğru daha uygun. Tekli yatakları bu tarz kabin gibi değil de hem daha havadar hem de biraz daha hafif bir sistemle çevirebiliriz...

11. Bantu

Çok tarz bir dizayn olmuş, hani bir çizim yap deseler hiç aklıma gelmeyecek model bu olurdu her halde :) Görsel çok başarılı kim yapmışsa tebrik ederim. Paylaşım için çok sağolun ...
  12. Bantu

Hiç kafama olmayan bir tasarımdı inanın çok beğendim ... 200 bin km hem psikolojik hem de kalite anlamında iyi bir sınır, keşke mümkün olsa 100 bini aşmasam ama zor görünüyor. İveco 17 m3 düşünüyorum ama araç almadığım için tüm seçenekleri de hala dikkate alıyorum. Çizim programını öğrenmeye...

13. Bantu

Bu programı hayatımda ilk defa bilgisayarıma kurdum ve öğrenmeye çalışıyorum :( Daha öncesinde de benzer hiçbir program kullanmadım, baya zorlanıyorum ama bitirebilirsem buradan görselleri paylaşırım. Youtube'da programı kullanma dersleri var, onlara bakıyorum :)
  14. Bantu

Arkadaşlar cevaplar için teşekkür ederim, son derece memnun oldum. Yataklardaki oturma alanı önemsediğim bir konu ama var olan alanı da en işlevsel kullanmak istiyorum. Masayı açılan/uzayan bir masa gibi yapmak istiyorum ve sabit koltuk elbette olacak :) Çizim programını indiriyorum, birşeyler...
  15. Bantu

Arkadaşlar merhaba, Buradaki okumalarım ve yapmış olduğum araştırmalar sonucunda İveco 17m3 için bir karavan yapmaya karar verdim. Henüz aracı satın almadım ama ihtiyaca göre araç almak için öncelikle ne istediğimi sizinle paylaşmak istiyorum. Gerekirse farklı araç seçeneklerine bakarım (aslında...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri