Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
herkese merhaba
uzun zaman neticesinde yine geldik buralara
öncelikle son aşamaya gelmeen önceki deneyimler
ilk aklımdaki eski teknoloji bir araba alıp dünyayı gezmekti
gerekli izinleri ahallettik ama o ara irketimden para alamıyınca hayaller olarak kaldı
hazırlık aşamasında arabayı...
araç arkası camper lavabo
araç arkası camper ocak
araç arkası mutfak
araç üstü çadır
camper
camper mutfak
kamyonet camper
motorsiklet taşıma aparatı
navara 4x4 otomatik
piknik tüpü dedantör
piknik tüpü regülatör
suzuki vitara
Herkese merhaba
kendi araclarımla( kamyonet, motorsiklet, motor bot ) avrupada şu an kamp yaparak devam ediyorum. Şu ana kadarki rota yunanistan italya ve şu an fransa.
3gün sonra barcelona olacak
buradan gidilmesi gereken yerler ve kamp alanları hakkında tecrübesi olanlardan bilgi talebim olacak.
Googling yaptığımda ingilizce olarak başka sayfa bulamadım zaten anlıyacağınız baktım zaten julia ablanın yaptığı yanlış hatırlamıyorsAm normal teknenin demirlemesi içindi. Planı eşim yaptığından ismini hatırlamıyorum fakat venedik e yakın bir yerde kamp var ve botla ulaşımı ordan sağlıycaz
herkese merhaba
haziranda yanımıza 3,30 şişme botumuzu ve 9,9 motorumuzu alarak avrupa turu yapmayı planlıyoruz.
başlıktanda anlaşılacağı gibi
vedenik te kend botunu kullanan ve ya araştıran oldumu acaba..?
herkese merhaba
vize çıkarsa haziranda bizde planlıyoruz avrupa tatili, kamyonet üstü çadır ve arkasında motorsikletle yapacağız. kalıcağımız yerler hep kamp alanları olacak . ordan motorsikleti alıpşehre veya gezmeye ulaşımı böyle sağlıyacağız .
sizlere sorum avrupada motorsiklet için park...
araç alırken suzuki vitara ve nissan navara hakkında fikir verebilirim .....her iki aracada biniyorum..sanırım bende temmuzda thy ye başlıcam görüşürüz orda
cevap için teşekkürler
şu kesin tespite dayalıdırki aldığım hiç bir araç belli bir zaman sonunda beni kesmiyor
doğru fakat ...
şimdilik bununla idare etmeyi düşünüyorum ..
sanırım en sonunda bir römork almayı düşünüyorum
çadırda onun üstünde olacak bir dizayn sanırım en iyisi olacak
kapağın alt tarafında birkaç tane vida deliği vardı neden açılmış belli değil
bunları sıcak hava ile eriyen tamir plastikleri ile doldurdum. sıcak silikona benziyor ama plastik sertliğinde
sonrasında aldığım cam yünü karbon şeklinde hazır ürünle sadece üst kapağı kaplamaya başladım...
herkese merhaba 91 model karbüratörlü aracımın
hava filtresi kapagı aldığım günden bu yana gözüme batıp durur.
snorkel takarken falan kırılmış sanki her taraftan ayrı hava alır bir durumdaydı.
birgün vakit bulmuşken yapayım dedim
söktüm eve getirdim. masa hazırlandı
kapagın üssten görünümü...
atila bey merhaba
keşke istanbulda olsaydım :) yapılmışı görmek her zaman daha iyi , ama görmemek bnei caydırmaz
ben her iki aküyüde ampermetre bağlıyacağım.
ama ilk etapta çalışma aküsüne uygulayacağım. diğer akü için koltuk sökülüp aracın arkası baştan sona değişecek yani biraz işi ve...