Arama sonuçlarınız

1. F

Bugün itibariyle VX 100 sahibiyim...

Ynt: Bugün itibariyle VX 100 sahibiyim... Evet, araç ile ilk uzun yol deneyimi haftasonun yaşadım. Ankara'dan Hatay a gittim. Uzun yolda son derece konforlu, giderken çok sakin gittim. 120 yi gecmedim 100 den düşmedim. Km de 39 kuruş yaktım. Dönerken ise 120 den aşağı düşmedim birazda şehir içi...

2. F

Ynt: Bugün itibariyle VX 100 sahibiyim... Merhaba, Aracı satan arkadaşı tanıyordum, baştan biraz çok verip sonradan sanayiye gitmek istemeyenlerdenim.... Aldığım aracın, ustaların dediğine göre zerre kadar masrafı yok.... Tam binici aracı. Araziye çıkmamış bir araç, bunlar artıları.. Diğer...
  3. F

Ynt: Bugün itibariyle VX 100 sahibiyim... arkadaşlar herkese çok teşekkür ediyorum.. sizinde söylediğiniz gibi bende bağlanmaktan korkmuyor değilim... bakalım nasipse yarın uzun yola çıkma niyetim var. izlenimlerimden bahsederim.

4. F

Ynt: Bugün itibariyle VX 100 sahibiyim... Çok teşekkür ederim. Rabbim herkese, hayırlıysa, sıfırını nasip etsin.... :)
  5. F

Merhaba; Bu Sabah itibariyle VX 100 ailesine bende katıldım... Araç beyaz renk. Full boyalı ancak ikinci el araba hiç almamış birisi olarak hem yetkili servis kayıtlarına baktım hemde 3 ustaya gösterdim.. Ufak tefek kazaları olmuş, 13 yaşındaki araba için ciddi bir durum değil.. Önemli...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri