Arama sonuçlarınız

1. M

Defender Debriyaj Sorunu

Ynt: Defender Debriyaj Sorunu teşekkür ederim ilginiz için,bende bugün iki merkezide söktüm,dediğin gibi içlerinde çamur pas ne arasan var,en iyisi yenilemek.fiyat konusunda bilginiz varmı?

2. M

Defender Debriyaj Sorunu

slm alkm arkadaşlar,öncelikle hepinize kazasız,arzasız,mutlu bir hayat diliyorum.benim sorunum,87 model düz dizel defenderim var,aracın debriyajı boşa çıktı,altta debrej balatasının ordan yani volant dişlisinin koruma kısmının altındaki delikten,hidroliği saldı ,üst ve alt merkezlerde bi sorun...
  3. M

defender 110 sert ve yumuşak süspansiyon artı ve eksileri

arkadaşlar aracım 87 düz dizel defender,fakat süspansiyonu çok sert.Arkadaşta aynı model araçtan var ama süspansiyonu oldukça yumuşak araba beşik gibi sallanıyor ve daha rahat bence.Benim aracın süspansiyonu neden sert acaba kullanım amacımı farklı,bi yardımcı olursanız minnettar kalırım.Bütün...

4. M

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu slm arkadaşlar,ben aranıza konyadan katılıyorum,2.5 düz dizel defender sahibiyim,yaşadığım bölge zorlu doğal koşullara sahip o yüzden arazili araç ve kros motor kullanıyorum,babadan gelen bi hastalık babamdada cc5 var,elektrik teknisyeniyim ve bu bölgenin...
  5. M

Bir Defender Hikayesi de Benden

Ynt: Bir Defender Hikayesi de Benden hayırlı olsun güzel olmuş

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf