Arama sonuçlarınız

1. picadorblue

Td5 Performas İntercooler

Ynt: Td5 Performas İntercooler 0533 720 26 55 nolu teldan iletişim kurabilirsiniz Bilgin Saraç

2. picadorblue

Td5 Performas İntercooler

Yerli üretim %100 aliminyumdan orjinaline göre %30 fazla hacimde Land Rover Discovery 2 TD5 auto için intercool imalatımız vardır özel sipariştir.Garantili ve faturalıdır.
  3. picadorblue

Discovery 2 Sunroftan Su Alma Sorunu Ve Tadilatı

Ynt: Discovery 2 Sunroftan Su Alma Sorunu Ve Tadilatı Teşekürler berk resim çekme işi sonradan aklımıza geldi bu konuda pekte profesyonel değiliz doğru :) senin aracı tek tek çekip resimleriz lakin 100 den fazla resim eklememiz gerekir iş baya teferruatlı çünki :)

4. picadorblue

Ynt: Discovery 2 Sunroftan Su Alma Sorunu Ve Tadilatı gokdogan bey teşekkür ederim.Motor meslek lisesi ve Otomotiv MYO. mezunu olarak 16 yaşından beri otomotiv sektörünü içinde olup ayriyeten BOSH araç servisimiz olup profesyonel anlamda bu işin içindeyiz.işin açıkçası Amatör bir ruhla olarak...
  5. picadorblue

Ynt: Discovery 2 Sunroftan Su Alma Sorunu Ve Tadilatı Evet tüm tavan döşmesini sökmek gerekir.Su kaçakları Alt döşemeye ulaşmışsa gerekirse alt döşemenin de sökülüp bakılmasında fayda var.

6. picadorblue

Ynt: Discovery 2 Sunroftan Su Alma Sorunu Ve Tadilatı Aracın altı özel pütürlü boya ile tekrar boyandı ek yerleri dyson sıvı conta ile güçlendirildi off road da hazır bi halde extra izolasyonu yapıldı.

7. picadorblue

Ynt: Discovery 2 Sunroftan Su Alma Sorunu Ve Tadilatı Su tahliye hortumlarında bi sıkıntı yoktu açıktı su köşede sürekli durması veya akmasından malzemenin yanlış seçilmesinden köşeleri çürütüyo
  8. picadorblue

Ynt: Discovery 2 Sunroftan Su Alma Sorunu Ve Tadilatı Sorunun Sunrof altındaki tepsiden kaynaklandığı gözlenmiştir.Alt tepsiye dolan su zamanla oksitlenme ve köşlerde korozyuna sebep olmasından köşebentten döşemeye doğsu su akışı olmuştur.Buradaki asıl soru bu tablanın bence maliyetten kaçmak...
  9. picadorblue

Merhaba arkadaşlar yağmurların artması ile İlk önce Ayak döşemesinde histeğim nem ve ıslaklık zamanla sunroof üst döşemesin orda da görünce konuya eğildim Discoların kronik sıkıntılarından biri olduğunu gözemledim. Daha sonra kendi atölyemde kolları sıvayarak çözümü kökünden halletme yoluna...

10. picadorblue

Defenderciler Ön Göğüs Probleminiz Çözüldü

Ynt: Defenderciler Ön Göğüs Probleminiz Çözüldü Arkadaşlar Çalıştıgım için anca hafta sonu taitilerinden istifade edebildikçe eklicem

11. picadorblue

Defender yağ problemi

Ynt: Defender yağ problemi yakıt %40 düşer eski motorla 600-700 krş yakarken bunla enfazla 400 krş yakmaktayım
  12. picadorblue

Defender Ön Konsol

Ynt: Defender Ön Konsol Berk aynen katılıyorum arka panzutlar sorun bu arada satma defenderını boşver motoru 130 luk yap devam :)

13. picadorblue

Defender Ön Konsol

Ynt: Defender Ön Konsol Teşekürler Umut Montaja Hafta sonu başlıcam resimlerini eklicem muhakkak.
  14. picadorblue

Defender Ön Konsol

Ynt: Defender Ön Konsol Alanyadaki usta nasıl bi çalışma yaptı bilmiyorum ama bu parça http://www.mudstuff.co.uk/MUD_defender_console.shtml sayfada yer alan parçanın direk kalıbından imal edildi hata ondan daha sağlam,ben ingiltereden getirecektim sağolsun ustam ben yapıyorum dedi ingiltereden...
  15. picadorblue

Defender Ön Konsol

Ynt: Defender Ön Konsol Arkadaşlar Balıkesirde NATUAJEEP Ahmet UYANIK diye ustam geçen yaptığı ön göüsün resimlerini eklemek isterim cok güzel bi işçilik çıkardı bene memnun kaldım şahsen.

16. picadorblue

Defenderciler Ön Göğüs Probleminiz Çözüldü

Arkadaşlar sonunda beklediğim parça geldi valla işçilik süper üzerine çıkıp test etmek isterim ama 105 kiloyu tartarmı bilmem şaka tabi dicem o ki; çok sağlam ve orjinal duruyo,üzerindeki inçe pütürlüklere varana kadar kalıpta baskısı cıkmış.Şimdi montaj aşamasındaki fotoları zaman buldukca...
  17. picadorblue

Hella Rallye 3003 Ref:37,5

Ynt: Hella Rallye 3003 Ref:37,5 Güncel Beyaz Hella Rallye 3003 Beyaz 200 TL Mavi Hella Rallye 3003 Mavi 230 TL Dahada olmaz.
  18. picadorblue

Ynt: Hella Rallye 3003 Ref:37,5 Mavi rengide mevcuttur

19. picadorblue

Ynt: Hella Rally 3003 Ref:37,5 Teki 230 TL
  20. picadorblue

Orjinal Hella (Made in Germany ) sıfır kutusunda delici tip piyasdaki mevcut Alman patentli Çin üretimlerle karıştırmayın.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri