Arama sonuçlarınız

1. erek.65

Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

selam bir kaç gündür sessizlik var konuda yeni yıl ve üzücü bir hafta sonu yaşıyoruz kafam dağılsın diye nete baktığımda benim mussoda yedek lastik yok ve nete gördüğüm kadarıyla yerleşme şekli bu

2. erek.65

bundan benim arabada da var ne oldugunu bende bilmiyorum GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. erek.65

selam arkadaslar arabada bazen kontak basmiyor vites kolunu p den 1 kadar geri getiriyorum tekrar park konumuna gertirdigimde arac calisiyor nadir de olsa buda ise yaramiyor o zaman motordan marş motorunu direk calistiriyorum bu sorunun muzdarip olan varmi GT-I9505 cihazımdan Tapatalk...

4. erek.65

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. erek.65

sagol kardes geldi mailde gordum aku bitmesi teyp denmis adam baglantilari duzelti 10 amper arac kapali iken cekiyordu teybi sokunce 0.4 ampere dustu GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. erek.65

burda 30 cm kar ana yoldan cikip geziyoruz simdilik GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. erek.65

hafta sonu arabada aku problemi cikti aku şarz olmuyor GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. erek.65

hocam erek.65@gmail.com cok sagolun GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. erek.65

ihalelerden bu araclari alip satan kayserili birini gordum telefonunu vermisti sand gondereyim bir ara sor GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. erek.65

korondo mu yoksa musso mu ariyorsun GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. erek.65

ok tsk GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. erek.65

yok turbo yok GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. erek.65

arac 2001 musso vın yazdim malesef cikmadi 2.9 arac GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. erek.65

hocam her bilgi ve dokuman Işime yarar GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. erek.65

bilgi icin tsk yarin kople kontrol edecem sistemi birde bu ,araçlara ilgili dökūman nasil bulabilirim GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. erek.65

yarin motora bakarim vokumlu sanirim cunku hava hortumlari gordum ek yerlerini ve baglanti yerlerini kontrol ederim GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. erek.65

arabayi denedim soguk havada ilk calistirmada araba calisiyor stop ettiginde kontak kapatiginda motor devir dalgalanarak calismaya devam etti gaz kökledim ayagimi garden cektim araba stop etti mercedesli abimizin tespiti dogru gozukuyor GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. erek.65

eski 300d mersedes kullanan kardesimize sordum mazot ponpasinin havasini kesen sistemden kaynaklidir diyor arabanin kontagini kapat stop etmezse gaz padalini sonuna kadar pedala bas sonra ayagini cek arac stop eder dedi sanayiye hafta sonu gidecem bu aksam deniyicem bakalim sonuc ne oluyor...

19. erek.65

hanim hemşerin izmire gider 2 cocuklar ortada kalirim GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. erek.65

spora basladin yuzmeye gidiyorsun arabayi degistin yukseklisansa basladin fb actin niyetin ne diye sorar GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri