Arama sonuçlarınız

1. D

Artvin'e yolculuk

Merhaba, Gürcistan gezisi sonrası 2-3 gün kadar Artvin'e geçip Şavşat, Maçahel, Borçka taraflarını gezmek istiyorum.Bana eşlik etmek isteyen ya da önceki deneyimlerini paylaşmak isteyen olursa seyhanahen@gmail.com adresinden iletişime geçebilirler. Bölgede turizm pek gelişmediği için bilgi...

2. D

Yenice Ormanları

Ynt: Yenice Ormanları Merhaba, Biz arkadaşlarla Yenice Ormanlarında kamp yapmak ve 2 gün boyunca kalıp, keşfetmek istiyoruz. Yalnız bir sorum olacak, bilgisi olan varsa sevinirim.Görüştüğüm bir rehber Yenice Ormanlarında gezmek, ve milli parklara giriş yapmak için izin almak gerekitiğini...
  3. D

Gezenbilir 4. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi Duyurusu (4 Eylül 2010)

Ynt: Gezenbilir 4. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi Duyurusu (4 Eylül 2010) Etkinlik üretsiz midir?

4. D

Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu Merhaba Ben Seyhan.İstanbul Tuzla'da ikamet etmekteyim. 23 yaşındayım, Kalite Güvence Sorumlusu olarak bir Cam fabrikasında çalışmaktayım.Doğa tutkunu biriyim özellikle trekking yapmayı çok seviyorum.Herkese selamlar :)
  5. D

Garipçe Köyü Gezisi

Ynt: Garipçe Köyü Gezisi Teşekkür ederim tavsiye için.Aklımda bulunsun :)

6. D

Garipçe Köyü Gezisi

Ynt: Garipçe Köyü Gezisi Uzun zamandan beri gitmek istediğim bir yer.Resimler gerçekten güzel ve şirin bir yer olduğunu gösteriyor.Arkadaşlarımla biz de bu pazar günü garipçe semalarında turlayacağız :)

7. D

Aya Nikola Manastırı, Kıyıköy

Ynt: Aya Nikola Manastırı, Kıyıköy Teşekkür ederim.En yakın zamanda ziyaret edeceğim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR