Arama sonuçlarınız

1. vosmanius

Satılık Willys

Ynt: Satılık Willys Son güncelleme : Gezenbilir üyelerine özel olarak 6.000,00TL (yazı ile AltıbinTürkLirası) olan fiyatı 1 haftalığına 5.500,00TL (yazı ile BeşbinbeşyüzTürkLirası) olarak son kez güncelliyorum. 1 hafta satılmadığı takdirde, Aracı trafikten men etmeyi düşünüyorum...

2. vosmanius

Satılık Willys

Ynt: Satılık Willys Her zaman bekleriz Ahmet Abi. Mesaj geldi. çok güzel maşallah... Ama ben düşünemeyeceğim sanırım... Jeep'ten geleceği, Abbas'a (VW T2) yatıracağım. :-)
  3. vosmanius

Satılık Willys

Ynt: Satılık Willys Teşekkürler Ahmet Abi, Bu arada kısmen meslektaşız galiba... :-) www.eskidatcaevleri.com Saygılar

4. vosmanius

Satılık Willys

Ynt: Satılık Willys GünceL
  5. vosmanius

Satılık Willys

Ynt: Satılık Willys Hassasiyetinize çok çok teşekkürler.

6. vosmanius

Satılık Willys

Ynt: Satılık Willys GüNceL

7. vosmanius

Satılık - Chevy Suburban 84 Blazer

Ynt: Satılık - Chevy Suburban 84 Blazer problem yok...
  8. vosmanius

Satılık Willys

Ynt: Satılık Willys gÜnCeL... Son 6.000,00TL (yazı ile altıbin TürkLirası) Sadece Gezenbilir üyelerine, satış sitesinde ilan yoktur... İlgi ve alakanızı bekliyorum... 0533.282.7081
  9. vosmanius

Satılık Willys

Ynt: Satılık Willys Teşekkürler

10. vosmanius

Satılık Willys

Ynt: Satılık Willys GÜNCEL

11. vosmanius

Ynt: Satılık - Chevy Suburban 84 Blazer Tavrı anlamadım ama... Siz sağolun... Zaten ben o işi hallettim... Rahat olun
  12. vosmanius

Satılık Willys

Ynt: Satılık Willys İlginize teşekkür ederim. Mesaj gönderemediğim için (sistem kabul etmiyor. Az mesajım olduğundanmış.) buradan yardımcı olmaya çalışayım. Aracın muayenesi yok. herhangi bir borcu, son pul hariç yok. Sigortası var. Araç yürür, hele ki arazide değmeyin keyfine... Biraz masraf...

13. vosmanius

Satılık Willys

Ynt: Satılık Willys :-) çok haklısınız neler yapılmaz neler, ama... hem vakit hem nakit ister...
  14. vosmanius

Satılık Willys

Ynt: Satılık Willys Teşekkürler Mithatcan :-) Bu arada aciliyetten dolayı fiyat SON KEZ düştü... Son 6.000,00TL (yazı ile altıbin TürkLirası) Sadece Gezenbilir üyelerine, satış sitesinde ilan yoktur... İlgi ve alakanızı bekliyorum...
  15. vosmanius

Satılık Willys

Ynt: Satılık Willys Güncel Gezenbilir dostlarına 6.500,00TL'den devam... Malum sitede ilan yoktur... sadece Gezenbilir'de... :-)

16. vosmanius

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Günümüz Otomotiv sektörü karman çorman olmuş vaziyette. Renault-Nissan ile arazi şanzımanı ve motor alışverişi yapıyor. Dacia yıllardan beri Renault'nun kanatları altında. Renault'nun Kaleos ve Scenic4x4'unu saymaz isek, arazi aracı yok. (ki bunları safkan arazi aracı...
  17. vosmanius

Ynt: Satılık - Chevy Suburban 84 Blazer takas düşünür müsünüz?
  18. vosmanius

Satılık Willys

Ynt: Satılık Willys Malum sitedeki ilan no: 49456005

19. vosmanius

Satılık Willys

Ynt: Satılık Willys Merhaba, Fiyat 7000,00TL olmuştur... Gezenbilir üyelerine 6.500,00TL teşekkürler
  20. vosmanius

Satılık Willys

Ynt: Satılık Willys Güncel...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman