Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 93 ZJ Arka Aks Veya Diferansiyel
Büyük bir ihtimal o kırılma sesleri difrensiyelden geliyordur.Akslara gelince evet pek güçlü görünmüyor bakınca bumu yani o kadar yükü kaldırıyor dedirtiyor.Bir kere eğdim yaptırdım :) biniyorum ama ne kadar güvenilir bilmiyorum.
Ynt: Zj Geri Vitese Alındığında Vurma Sesi ?..
Siteyi iyice araştırın beyler bu sorunu bi kaç kişi daha dile getirmiş.ÇÖZÜM:Şanzıman filtresini değiştirmek.Zamanla tıkanıyormuş ve görevini yerine getiremiyormuş bunun sonucunda da R ye attığımızda TAK yada Gırcc gibi sesler meydana...
Ynt: ZJ 5.2 Geri Vitesten Gelen Garip Sesler
Cuma günü ilk işim o şanzımandan gelen sesi yaptırmak olacak.Filtre tıkanmış ha :D ben bu haberin üstüne gider canımı güzelce yıkar xenonlarını taktırır evime geri dönerim :) cuma günüde erkenden garaja gider v kayışımı buji ve kablolarımı bide o...
Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ) 93 - 98 Kullanim El Kitabı
Siteye biraz geç dahil oldum naptınız kitapçık işini bilgilendirirseniz sevinirim.Bu arada Sevgili DAYICIM TAYFUN CANDAN BİRİNCİOĞLU ben yeğenin CAN :D:D:D
Aracım 1994 Model 98 Yılından beri ailemizde üstündeki amörtisörler 2.Amortisörleri eskidiğinden dolayı değiştireceğim.
Ön Tanesi 52YTL
Arka Tanesi 57YTL
Helezonda almam gerekir mi?