Arama sonuçlarınız

1. dsasrg

Doktordan Değil, Hastasından Satılık CJ7

Ynt: Doktordan Değil, Hastasından Satılık CJ7 ARAÇ CJ7 Mİ YOKSA SADECE KUPASI MI CJ7 (AKKUŞ TAN SERHAT)

2. dsasrg

CJ8 mİ CJ5 mİ

Ynt: CJ8 mİ CJ5 mİ ORDU'nun AKKUŞ ilçesindeyim. Kış şartları ağır.Ava gitmek ve off road derecesinde olmasada zorlu koşulların tadını çıkarmak için kullanacağım.Cj8 uzun duruyor.Kış şartlarında çok avantajlı olmayacakmış hiisi veriyor.Cj6 veya cj7 renegade nin uzunluğu nasıl bilmiyorum ama...
  3. dsasrg

CJ8 mİ CJ5 mİ

Ynt: CJ8 mİ CJ5 mİ evet almyı planlıyorum.ama önxce aracımı(2oo6 ford fusion) satmalıyım.jeep olaytyenı olduğpum için karar veremıyorum.cj5 kısa cj8 uzun geliyor.renegade var cj7 ve cj6 var. bende bilemiyorum .sac kapılı.araziye içerden gecen birşey olabilir

4. dsasrg

CJ8 mİ CJ5 mİ

Ynt: CJ8 mİ CJ5 mİ cj7 nasıl sizce?
  5. dsasrg

CJ8 mİ CJ5 mİ

Ynt: CJ8 mİ CJ5 mİ hotmail için srizagorgulu@hot.com dqan gönderebilirsiniz

6. dsasrg

CJ8 mİ CJ5 mİ

Ynt: CJ8 mİ CJ5 mİ araziye direk vitesten geçiyor mu içeerden

7. dsasrg

CJ8 mİ CJ5 mİ

Ynt: CJ8 mİ CJ5 mİ resimlerini ekleyebilir misiniz? ilk olunca jeep tutkusu güzel görünsün de istiyor insan.pki sizc wrangler nasıl(umarım zamanınızı almıyorumdur-burada sorup bilgi alacağım kımse yok)
  8. dsasrg

CJ8 mİ CJ5 mİ

Ynt: CJ8 mİ CJ5 mİ teşekkür ederim öneriniz için cj5 ci. peki ne kadar kadar verilir veiyi bir cj5 i nasıl alırım
  9. dsasrg

CJ8 mİ CJ5 mİ

cj5 cj6 cj7 veya cj8 almak istiyorum ama bu işlerde yeniyim. hangisini almam gerekli bilemiyorum.bulunduğum yerde kış şartları ağır.Av yapıyoruz.köye gidiyoruz. amacım off road değil ama zorlu koşullardada tek başıma işin içinden çıkmak istiyorum.Ayrıca kaç liraya kadar para verilir bu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR