Arama sonuçlarınız

1. piekaan

Discovery V8i ' me Sonunda Kavuştum. Geliştirmek İçin Yardımlarınızı Bekliyorum.

Ynt: Discovery V8i ' me Sonunda Kavuştum. Geliştirmek İçin Yardımlarınızı Bekliyorum. Bu durumda vince göre tampon, lastiğe göre yükseltme yapmak gerekiyor sanırım. Bu konuda tavsiyesi olan arkadaşlar var mı acaba? Nasıl bir denge kurmalıyım? 33" paletli dedikleri (yanları kalın dişli ve geniş...

2. piekaan

Discovery V8i ' me Sonunda Kavuştum. Geliştirmek İçin Yardımlarınızı Bekliyorum.

Ynt: Discovery V8i ' me Sonunda Kavuştum. Geliştirmek İçin Yardımlarınızı Bekliyorum. Teşekkür ederim. İşin açıkçası yapmak istediğim offroadun derecesinin teknik bir tanımlaması varmı bilmiyorum ama heralde hard offroad denilen ve yarışmalara katılan arkadaşlar kadar yapmak istemediğim kesin...
  3. piekaan

Ynt: Discovery V8i ' me Sonunda Kavuştum. Geliştirmek İçin Yardımlarınızı Bekliyorum. Aracımın şu anki hali.

4. piekaan

Merhaba Arkadaşlar, Uzun zamandır almak için hayal kurduğum Discovery V8i' mi 3 gün önce alabildim. ;) Çok şanslıyım ki gören herkesce temiz olduğu söylenen bir araç almışım. Offroad araçları ve ekipmanları konusunda tecrübesiz ve bilgisiz sayılırım. Nereden başlayacağımı bilemiyorum. Yavaş...
  5. piekaan

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhabalar, İsmim Kaan Ülker. Bursa' lıyım ve Bursa' da yaşıyorum. İç mekan çocuk oyun parkları üretimi yapan bir firmam var. 1 sene kadar önce bazı arkadaşlarımın teşviği ile offroad ile tanıştım. Geçen sene bir Jeep Cherokee aldım ama tecrübelenemeden...

6. piekaan

1 Ağustos 2009'da G.Afrika-Mozambik Gezisi Planlıyorum.

1 Ağustos '09 dan başlayarak 3 haftalık G.Afrika-Mozambik gezisi planlıyorum. Bilgi ve tecrübelerini paylaşacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Zaman Tanzanya' ya da yeter mi acaba? ;D ;)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri