Arama sonuçlarınız

1. ilker 06

Vitara 1.6 JLX Motor Ömrü

Ynt: Vitara 1.6 JLX Motor Ömrü Abdullah bey ilginize çok teşekkür ederim.en yakın zamanda irtibata geçecem.

2. ilker 06

Vitara 1.6 JLX Motor Ömrü

Ynt: Vitara 1.6 JLX Motor Ömrü Arkadaşlar bu gün itibarı ile conta yaktım.stone marka takım conta setini nerden bulabilirim.yardımcı olan olursa çok sevinirim...
  3. ilker 06

satılık cj3

Ynt: satılık cj3 hocam birde fiyat yazarsanız iyi olur...

4. ilker 06

Suzuki Vitara Snorkel

Ynt: Suzuki Vitara Snorkel takipp
  5. ilker 06

FEDERAL M/T LASTİKLER.

Ynt: FEDERAL M/T LASTİKLER. 235/75/15 e fiyat alabilirmiyiz...

6. ilker 06

grant vitara jlx-al 2000 motor

Ynt: grant vitara jlx-al 2000 motor murat bey bence siz 1.6 jlx e devam edin şaşmayın...pişman olmayınn... ;D ;D ;D

7. ilker 06

yedek parça yardım=_????

Ynt: yedek parça yardım=_???? ewet ewet doğru diyosun bacanam... ;D ;D ;D
  8. ilker 06

yedek parça yardım=_????

arkadaşlar bende 1993 model otomatik vites1.6 jlx full enjeksiyon japon 5k suzuki vitara sidekick var.aşırı derece de krank ön ve arka keçelerden yağ kaçakları var.ayrıyeten bujilerin içleri yağ dolu bu sebeple motoru indirip komple keçeler contalar sibop lastiklerini ve triger setini...
  9. ilker 06

İmalattan Gezenbilir'e Özel Port Bagaj ve Sepetler

evet gerçekten güzel olmuş...birde araç üzerine montaj ayaklarının fotolarını çekip paylaşırsanız iyi olur.takiipp....

10. ilker 06

Frene Basınca Vuruntu Ve Ses

Ynt: Frene Basınca Vuruntu Ve Ses arkadaşlar ilginize teşekkürler.araçta arka fren balataları tamamen bitmiş ve kampananın içleri bozulmuş.yeni balatalar ve kampanaların torna olmasıyla arıza giderilmiştir. ;)

11. ilker 06

Bf Goodrich A/T 235/75/15

Ynt: Bf Goodrich A/T 235/75/15 erhan bey lastiklerinize talibim eğer ki duruyorsa tabi.telefon numarınızı yazarsanız arayıp görüşelim.iyi günleri...
  12. ilker 06

Bf Goodrich A/T 235/75/15

Ynt: Bf Goodrich A/T 235/75/15 takip

13. ilker 06

Frene Basınca Vuruntu Ve Ses

Arkadaşlar bende 93 model 5k otomatik 1.6 jlx var.dün sabah arkadaşlarla dere içinde bir çaydan geçtik.su içinde 10m ilerledik su yüksekliği 40 cm kadardı.cayı geçtikden sonra 8 km kadar ilerledik.daha sonra 4 saat kadar aracı kullanmadık.ve arabayı tekrar çalıştırıp ilerlediğimizde ön ve arka...
  14. ilker 06

1998 SUZUKİ 2.0 V6 112.000 KM KLİMA ABS HAVA YASTIĞI V.B.

Ynt: 1998 SUZUKİ 2.0 V6 112.000 KM KLİMA ABS HAVA YASTIĞI V.B. resim ve daha fazla bilgi eklerseniz iyi olur.... :)
  15. ilker 06

Ankarada Yedek Parça Tavsiyesi

Ynt: Ankarada Yedek Parça Tavsiyesi arkadaşlar yıldız sanayine bakmadım ama ahmet ustadan yardım alıcam.ilginiz ve telefon numarası için teşekkürler...

16. ilker 06

Ankarada Yedek Parça Tavsiyesi

arkadaşlar 93 model 5k 1.6v otomatik vitarama komple kaborta ve boya yaptırıyorum.bana arka tamponu tutan çamurluk kenarlarındaki saç kulaklardan lazım.bunları bulabileceğim yedekparçacı adresi ve telefon numarası verebilecek arkadaşlar varsa sevinirim.ben ankara ostim ve şaşmazda bulamadım.bu...
  17. ilker 06

1.6 Otm. LPG Tüketimi

Ynt: 1.6 Otm. LPG Tüketimi arkadaşlar bende 235 lastikle şehir içinde 16_17 litreyi görüyorum.hemde otomatik 5k...
  18. ilker 06

Satılık 2000cc v6 suzuki vitara

Ynt: Satılık 2000cc v6 suzuki vitara Güzel araç hayırlı satışlar...

19. ilker 06

Suzuki Vitara HDI Kalorifer Radyatörü Değişimi

Ynt: Suzuki Vitara HDI Kalorifer Radyatörü Değişimi hudev arkadaşım sökme konusunda sıkıntım yok da toplarken biraz var. ???yinede kendim sökmeyi denicem.beceremez isem kılavuzum sizlersiniz. ;)ama bu kalem olayı iyi fikir.
  20. ilker 06

Suzuki Vitara HDI Kalorifer Radyatörü Değişimi

Ynt: Suzuki Vitara HDI Kalorifer Radyatörü Değişimi arkadaşlar bu ön göğüsü sökme ve takma işi benzinli modellerde de aynı mı?bende 1993 jlx otomatik var hiç ısıtmıyo da... :(

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,522
Kaydolan Son Üyemiz
Melihsuzuki

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri