Arama sonuçlarınız

1. G

[Satıldı] - 1991 Model Nissan Patrol GQY60

:-\ evet bende aradım gerçekten satılmış, ahhh gitti caanımmmm safari....... dizellerine de bakmıştım, ama onlarda da çekiş düşüktü, bu makina fena birşeydi, alana hayırlı olsun... sahibi de parayı alıp kaçtı sanırsam :D :D satıldı diye başkasından duyduk ??? (şaka bir yana sanırım sitede...

2. G

2005 Grand Vitara; 4L ve 4H da Ses Sorunu

Ynt: 2005 Grand Vitara; 4L ve 4H da Ses Sorunu zannetmiyorum çünkü bakım kitapçığında böyle bir ibare yok, zaten yapıları biribirinden çok farklı. otomatik kapalı kutu gibi, açıp onarılacak bakım yapacak birşey olduğunu zannetmiyorum, manuel de ise sadece yılda birkez yağlatmak yeterli bence...
  3. G

Ynt: 2005 Grand Vitara; 4L ve 4H da Ses Sorunu manuel hubların kilitli konumu tıpkı otomatik hub gibi davranır, yani otomatik hublarda ön deff.in sürekli çalışır fakat güç aktarımı yapılmaz(2H) yani boşyere ön deff.in tur yapar. manuel hublarda ise, kilitsiz konumda iken(2H) ön deff.in...

4. G

Ynt: 2005 Grand Vitara; 4L ve 4H da Ses Sorunu bence otomatik hub lar bozulana kadar kullanmaya devam edin, tabi önce yine otomatik hubları kontrol ettirin mutlaka. sorun yoksa kullanmaya devam edin derim. manuel hub şuanda benim aracımda da var, çamura gelince araçtan inmek biraz insanı...
  5. G

2004 Grand Vitara 1.6 3 Kapı Hakkında Bilgi

Ynt: 2004 Grand Vitara 1.6 3 Kapı Hakkında Bilgi son olarak bişey daha alacağın aracı almadan önce mutlaka bir tanıdığında falan dene öyle karar ver, yani aracı alırken kazan:) denerken mutlaka yojuşlarda falan dene düz yolda birşye anlamazsın ve almadan önce araçların bakım kitapçıklarını...

6. G

2004 Grand Vitara 1.6 3 Kapı Hakkında Bilgi

Ynt: 2004 Grand Vitara 1.6 3 Kapı Hakkında Bilgi bence grand vitara 2.0 dan aşağı motorda inme, hele birde otomatik olacak ise kesinlikle 2.5 V6 derim. manuel ise 2.0 işini görür. bu dediklerim şehir içi kullanım için geçerli, 1.6 otomatik grand vitara da dik yokuşlarda dur kalk yap dediğimi...

7. G

4x4

Ynt: 4x4 suzukiden şaşma bence, niva kullanmadılm ama :) fakat vitara öneririm, 1.6 vitara yeterince ekonomik ve tam şasi bir araçtır, samurai o fiyata temiz bulursun ama emin ol ilk kullanımda dar ve konforsuz olduğunu anlayıp keşke vitara alsaydım derdin. bence her aracı gezilere...
  8. G

2004-2005 grand vitara 5K için sac jant arıyorum

merhabalar, 2005 grand vitara için (5kapı) 5x139,7 16 jant 7,5-8 inç ölçülerinde jant arıyorum. alaşımlı jantların fiyatları yüksek geldi. bütçeme uygun olursa elinde kullanmayan varsa satın alabilrim. sevgiler...
  9. G

Ynt: 2005 Grand Vitara; 4L ve 4H da Ses Sorunu evet işin açığı hiç diff. ile falanuğraşmak istemem, sadece aks sesi olsa iyi olur. buarada fikir iiçin teşekkürler..

10. G

Ynt: 2005 Grand Vitara; 4L ve 4H da Ses Sorunu değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim. evet takıldığım noktalardan birini sizde yazmışsınız, aracın normalde 4 çekerinde sorun yok. fakat yanlış hatırlamıyorsam zamanında ustanın biri sol aksta küçük önemsiz bir boşluk var demişti.sadece o...

11. G

selam arkadaşlar, öncelikle sitenizi çok beğendim. umarım kalıcı dostluklar kurabilrim sizlerle.. 2005 model 5 kapı 2000cc OTOmatik grand vitara sahibiyim. Aracı 4çeker alınca (4H ve 4L farketmiyor) önden arasıra katır kutur dişli atlama sesine benzer sesler gelmekte. bazen belli bir süre...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,522
Kaydolan Son Üyemiz
Melihsuzuki

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri