Arama sonuçlarınız

1. UtkuBAYRAM

Jimny Periyodik Bakım Hakkında..?

Ynt: Jimny Periyodik Bakım Hakkında..? Geçen ay 190TL ye servisine yaptırdım, teşekkür ederim.

2. UtkuBAYRAM

Jimny Arka Koltuk ?..

Merhabalar. 2008 Jimny sahibiyim. Arka koltuğu 5cm kadar geriye çekmemiz mümkünmü bilen varmı. Halıflexi söküp bakmak istemedim, belki bi arkadaş biliyodur diye bi sorayım dedim. Teşekkürler.
  3. UtkuBAYRAM

Ücretsiz AUTOKİNG hizmeti hakkında bilgi

Jimny min stepnesine bi hacı murat çarpmıştı. arabanın ön kaporta tekerlek izinde içine göçtü ama benimkinde birşey yok :) o yüzden tutanak tutmadık, herkes kendi yoluna gitti. haftalar sonra farkettimki, arkadaki jimny yazısının 10 cm kadar üzerinde bombe olmuş darbeden dolayı. araba temizken...

4. UtkuBAYRAM

Ynt: Jimny Periyodik Bakım Hakkında..? Çok teşekkür ederim.
  5. UtkuBAYRAM

Jimny nin ilk periyodik bakımı olan 10.000 bakımında neler değiştiriliyor ve ücreti nekadar bigisi olan varmı. araç ille de 10.000 olmak zorundamı. 8000 de falan bakıma sokarsam araç garanti dışı kalırmı? (bulunduğum ilde servis yok,başka ile gezmeye gittimde baktıracağım), teşekkürler.

6. UtkuBAYRAM

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Off-Road Araçı Olarak Suzuki Kullananlar Kaç Kişi ?.. 01- Hakan Irıklı (Vitara 2000) İstanbul 02- Murat Sayar (Vitara 1993) İstanbul 03- İlhami Özdemir (G.Vitara 1999) Bolu 04- İlker Musa (Vitara 2000) İstanbul 05- Okay Esen...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,522
Kaydolan Son Üyemiz
Melihsuzuki

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri